Dying Light'ta FPS nasıl yükseltilir?

Bilgisayarım kötü değil ha aşırı iyi de değil ama en düşükte bile bu değerleri alamıyorum.
Pardon üst tarafa eklemeyi unuttum
bu yöntemi uygulamayı deneyin fps değerlerinizi bizimle Msi Afterburner ile paylaşın.

Hocam benim kafam karıştı şimdi alıntı yaptığınız mesajı siz mi yazdınız ve de o mesaj neden yok biraz toparlayabilir misiniz orayı?
Hocam ben mi yanlış anladım yoksa bu zamana kadar Intel HD Grafik mi kullanıyordum?
Pardon üst tarafa eklemeyi unuttum

bu yöntemi uygulamayı deneyin fps değerlerinizi bizimle Msi Afterburner ile paylaşın.
hocam yaptım ama Afterburner ile nasıl paylaşacağım?

Son düzenleme:
Evet dostum şimdi ilk soruya gelirsek hayır bunu ben yazmadım başka bir konudan alıntıladım 2.olarak evet bu zamana kadar intel hd grafik ile oyun oynuyor olabilirsiniz
son olarakta bu konuya göz atmanızı tavsiye ediyorum : Güncel MSI Afterburner Kullanım Rehberi
Açıkça yapacağınız işlemleri şöyle anlatayım : Görev yöneticisini açın Details Kısmına girin Dyling Light'ı bulun (oyun açık olacak) Sağ tıklayın real time yapın görev yöneticisini kapatın.

Ondan sonra Masaüstüne sağ tıklayın nvdia denetim masası var açın

buraya tıklayın Phsyx settings kısmından Gpu yada ekran kartınızın adını seçin sağ alttan kaydedin.

buraya tıklayın

ayarları böyle yapın sağ alttan kaydedin.

Son olarak Bu kısıma tıklayın
add kısmından oyununuzu seçip alttaki ayarları performans ve ultra performans olacak şekilde ayarlayın her uygulamada fps artışı istiyorsanız global settings'te uygulayın bu işlemi attığım konudaki msi after burner kurulumu ve kullanılışı anlatılıyor fps değerleriniz ve sıcaklık değerlerinizi bizimle paylaşın teşekkürler.

Son düzenleme:
Hocam her şeyi yaptım ama ortalama 40-45 FPS alıyorum ayrıca o 45FPS'yi de hissettirmiyor yukarıda Fraps açık olmasa 20FPS sanarım.

Hocam her şeyi yaptım ama ortalama 40-45 FPS alıyorum ayrıca o 45FPS'yi de hissettirmiyor yukarıda Fraps açık olmasa 20FPS sanarım.
Hard Disk yada ssd sağlık durumunu paylaşabilir misiniz? Nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız :
Hangi çözünürlükte oynuyorsunuz? 720p oynamayı deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…