B Bruhmoment1 Hectopat Katılım 20 Eylül 2021 Mesajlar 525 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2022 #1 Dying Light'ta aynı sorunu yaşadım. Görüş uzaklığını ne kadar arttırırsam fareyi çevirdikçe FPS düşüyor ve takılıyor ama azaltınca sorun düzeldi.
Dying Light'ta aynı sorunu yaşadım. Görüş uzaklığını ne kadar arttırırsam fareyi çevirdikçe FPS düşüyor ve takılıyor ama azaltınca sorun düzeldi.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.367 Makaleler 8 Çözümler 180 4 Nisan 2022 #2 Bruhmoment1 dedi: Dying Light'ta aynı sorunu yaşadım. Görüş uzaklığını ne kadar arttırırsam fareyi çevirdikçe FPS düşüyor ve takılıyor ama azaltınca sorun düzeldi. Genişletmek için tıkla... Düşer tabii işlemcin daha çok yoruluyor.
Bruhmoment1 dedi: Dying Light'ta aynı sorunu yaşadım. Görüş uzaklığını ne kadar arttırırsam fareyi çevirdikçe FPS düşüyor ve takılıyor ama azaltınca sorun düzeldi. Genişletmek için tıkla... Düşer tabii işlemcin daha çok yoruluyor.
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.863 Makaleler 1 Çözümler 44 4 Nisan 2022 #3 Normal. Görüş uzaklığı arttıkça GPU daha fazla nesneyi işlemek zorunda kalıyor.
B Bruhmoment1 Hectopat Katılım 20 Eylül 2021 Mesajlar 525 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2022 #4 alp15eren dedi: Normal. Görüş uzaklığı arttıkça GPU daha fazla nesneyi işlemek zorunda kalıyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler oyun içi ayarlarda 1300 MB VRAM falan yiyordu oyun bendeki ekran kartı GTX 760 2 GB.
alp15eren dedi: Normal. Görüş uzaklığı arttıkça GPU daha fazla nesneyi işlemek zorunda kalıyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler oyun içi ayarlarda 1300 MB VRAM falan yiyordu oyun bendeki ekran kartı GTX 760 2 GB.
Emin Faruk Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 1.150 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Radeon 7670M İntel HD Graphics 4000 8GB RAM İntel Core İ5-3230m 240 GB SSD Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2022 #5 Görüş mesafesi arttıkça bilgisayar uzaktaki nesneleri yüklemek için daha fazla kendini yoracağı için haliyle FPS düşmeleri olacaktır. Normaldir.
Görüş mesafesi arttıkça bilgisayar uzaktaki nesneleri yüklemek için daha fazla kendini yoracağı için haliyle FPS düşmeleri olacaktır. Normaldir.