Dying Light'tan tek başıma zevk alabilir miyim?

Vardem

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Direkt konuya geçiyorum, bir arkadaşımla oyun indirime girince alıp oynayacaktık ancak arkadaşım oynamaktan vazgeçti.
Ben tek başıma oynarken zevk alabilir miyim?
Yoksa arkadaşımı ikna mı etmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Direkt konuya geçiyorum, bir arkadaşımla oyun indirime girince alıp oynayacaktık ancak arkadaşım oynamaktan vazgeçti.
Ben tek başıma oynarken zevk alabilir miyim?
Yoksa arkadaşımı ikna mı etmeliyim?
Arkadaşını ikna etmeni öneririm tek de oynarsın ama arkadaşınla 10 katına çıkar o zevk.

Ben arkadaşımla oynadım. Başta zevkli oluyor fakat oyun bir süre sonra çok tekrara düşüyor. Mapin bir ucundan bir ucuna giderken tam bir işkenceye dönüşüyor zombilerle uğraşmak. Yani tek başına oynarsan da problem olmaz. 2 kişi olması sadece oyunu kolaylaştırıyor.

Arkadaşını ikna etmeni öneririm tek de oynarsın ama arkadaşınla 10 katına çıkar o zevk.

Alırsınız, zaten hikaye oyunu. Bana CO-OP işi boş geliyor.

Bence Dying Light arkadaşlarla oynanacak bir oyun. Hikayesi çok saran türden değil ama mekanikleri çok iyi. Tek oynanabilir ama CO-OP tavsiyemdir.

Hepinize teşekkür ederim.
İkna etmeyi deneyeceğim olmazsa tek başıma oynarım.

Arkadaşın oynamadığı için üzülme. Ben tek başladım hatta geceleri oynayamıyordum. Ama oyununa giren kişi çok oluyor. Oyunda sesli iletişim zaten var. Gayet samimi bir ortam oluyor. Bazen 3-4 kişi bile giriyor kanalına hiç anlamadan aksiyon oluyor. İtem mi veren dersin görevden göreve mi koşan dersin. Hiç dert etme yani grup meselesini.

Ne üzüleceğim nereden çıkardın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…