B BenBirHiçim Femtopat Katılım 2 Haziran 2025 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2025 #1 Gereksiz yere fazladan kurs aldım iptal edebilir miyim? (Öğrenciyim)
Sadece_Emre Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 1.848 Çözümler 29 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Gigabyte A520M K V2 AM4 Soket RAM: Corsair 32 GB RAM 4000MHz İşlemci: AMD Ryzen 5 5500 3.60GHz Power Supply: 800W Depolama: HP 500 GB SSD Ekran Kartı: Gigabyte GeForce RTX 3060 Tİ 12 GB İşletim Sistemi: Windows 11 Pro 24H2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Eylül 2025 #2 BenBirHiçim dedi: Gereksiz yere fazladan kurs aldım iptal edebilir miyim? (Öğrenciyim) Genişletmek için tıkla... Şu anda iptal edilmesi çok mümkün durmuyor. Bende sistemsel bir sıkıntı yaşamaktayım. Kurs silinmiyor veya eklenmiyor. Okuduğunuz kurumun yöneticileriyle iletişim kurmanız daha sağlıklı olacaktır.
BenBirHiçim dedi: Gereksiz yere fazladan kurs aldım iptal edebilir miyim? (Öğrenciyim) Genişletmek için tıkla... Şu anda iptal edilmesi çok mümkün durmuyor. Bende sistemsel bir sıkıntı yaşamaktayım. Kurs silinmiyor veya eklenmiyor. Okuduğunuz kurumun yöneticileriyle iletişim kurmanız daha sağlıklı olacaktır.