Gıda Dynamic 500 ML paslanmaz çelik termos 299 TL

Ben simdi anlamadigimdan soruyorum. Marka degeri haric ne farki vardir bunun ile en bilinen marka arasinda? Testleri, bilinirligi, o kadar kisi kullanmis bozulmamis reklamlarindan baska.

Ben simdi anlamadigimdan soruyorum. Marka degeri haric ne farki vardir bunun ile en bilinen marka arasinda? Testleri, bilinirligi, o kadar kisi kullanmis bozulmamis reklamlarindan baska.

Kullanmadığım için net olarak iyi kötü diyemem ancak diğer markalar ile hemen hemen aynı kalitede ürün üretiyorlar sadece pek bilinmedikleri için insanlar "bilmeden bir şey almak istemem az ekleyip Stanley alayım" diyerek bu gibi markaları es geçiyorlar genelde.

Dediğim gibi ne kadar iyi ne kadar kötü bilmiyorum. Ancak diğer markalara nazaran daha uygun fiyatı. 300 TL bir termos için hele 10 saat tutuyorsa cidden iyi bir rakam.

Birkaç gün önce Starbucks'un plastik termosu 220 TL ydi, mesela bu iki ürünü kıyaslamaya bile gerek yok.

Birkaç gün önce Starbucks'un plastik termosu 220 TL ydi, mesela bu iki ürünü kıyaslamaya bile gerek yok.

Starbucks'ın termosunu hiç kullanmadım daha doğrusu daha önce hiç termos kullanmadım diyebilirim çünkü ihtiyacım olmadı. Ancak Starbucks'ın termosu diye mükemmel bir şey sanmayın bence belki bu daha iyidir.

Starbucks'ın termosunu hiç kullanmadım daha doğrusu daha önce hiç termos kullanmadım diyebilirim çünkü ihtiyacım olmadı. Ancak Starbucks'ın termosu diye mükemmel bir şey sanmayın bence belki bu daha iyidir.

Tabii ki de daha iyidir hocam birisi plastik diğeri çelik. Marka diye plastik termos mu alınır…

İntersporun kendi ürünü galiba. Birine fason ürettiriyordur büyük ihtimalle. Ama kime acaba. Ona göre yorum yapmak daha doğru olur. Ama yine de ihtiyacı olan için, bilinen marka altında satılması ve fiyat olarak mantıklı bir tercih olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı