E enesbull Hectopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 320 Çözümler 3 29 Temmuz 2023 #1 Merhaba, sorum başlıktaki gibi, iyi günler dilerim.
irsuya Kilopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 5.552 Makaleler 2 Çözümler 44 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #2 Üretim yılları önemli.
E enesbull Hectopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 320 Çözümler 3 30 Temmuz 2023 #3 irsuya dedi: Üretim yılları önemli. Genişletmek için tıkla... İPS LCD'ye göre ömürleri neden daha kısa bu ekranların diye sorsam?
irsuya dedi: Üretim yılları önemli. Genişletmek için tıkla... İPS LCD'ye göre ömürleri neden daha kısa bu ekranların diye sorsam?
F fatsaordu Hectopat Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 1.058 Çözümler 3 Yer Tekirdağ 30 Temmuz 2023 #4 enesbull dedi: İPS LCD'ye göre ömürleri neden daha kısa bu ekranların diye sorsam? Genişletmek için tıkla... AMOLED ve OLED yanığı yüzünden bir süre sonra pikseller gölge oluştururcasına sıkışabiliyor. Telefonlarda bu var mı bilmiyorum ama monitör ve televizyonlarda sık görülebilen bir şeydi.
enesbull dedi: İPS LCD'ye göre ömürleri neden daha kısa bu ekranların diye sorsam? Genişletmek için tıkla... AMOLED ve OLED yanığı yüzünden bir süre sonra pikseller gölge oluştururcasına sıkışabiliyor. Telefonlarda bu var mı bilmiyorum ama monitör ve televizyonlarda sık görülebilen bir şeydi.