Ybert Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.037 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci. 29 Nisan 2021 #1 Warzone indirdim, FPS için Dynamic Resolution diye bir ayar var, bu sadece RTX kartlar için mi? R3 3200G kullanıyorum.
Warzone indirdim, FPS için Dynamic Resolution diye bir ayar var, bu sadece RTX kartlar için mi? R3 3200G kullanıyorum.
thelavuk Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 2.318 Çözümler 11 29 Nisan 2021 #2 Ybert dedi: Warzone indirdim, FPS için dynamic resolution diye bir ayar var, bu sadece RTX kartlar için mi? R3 3200G kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Değil.
Ybert dedi: Warzone indirdim, FPS için dynamic resolution diye bir ayar var, bu sadece RTX kartlar için mi? R3 3200G kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Değil.
Ybert Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.037 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci. 30 Nisan 2021 #3 thelavuk dedi: Değil. Genişletmek için tıkla... Yani açabilir miyim? FPS'ye nasıl etki eder?
thelavuk Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 2.318 Çözümler 11 30 Nisan 2021 #4 Ybert dedi: Yani açabilir miyim? FPS'ye nasıl etki eder? Genişletmek için tıkla... Arttırdıkça FPS'in düşer.
Ybert dedi: Yani açabilir miyim? FPS'ye nasıl etki eder? Genişletmek için tıkla... Arttırdıkça FPS'in düşer.
Ybert Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.037 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci. 30 Nisan 2021 #5 thelavuk dedi: Arttırdıkça FPS'in düşer. Genişletmek için tıkla... Bazı videolarda FPS yükselir demişlerdi.
thelavuk dedi: Arttırdıkça FPS'in düşer. Genişletmek için tıkla... Bazı videolarda FPS yükselir demişlerdi.
thelavuk Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 2.318 Çözümler 11 30 Nisan 2021 #6 Ybert dedi: Bazı videolarda FPS yükselir demişlerdi. Genişletmek için tıkla... Ben yanlış biliyor olabilirim ama böyle hatırlıyorum dene istersen bir.
Ybert dedi: Bazı videolarda FPS yükselir demişlerdi. Genişletmek için tıkla... Ben yanlış biliyor olabilirim ama böyle hatırlıyorum dene istersen bir.
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.524 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 30 Nisan 2021 #7 Ybert dedi: Bazı videolarda FPS yükselir demişlerdi. Genişletmek için tıkla... Ayarına göre değişir. %200 yaparsan görüntü cam gibi olur ama FPS yarıdan fazla düşer veya %50 yaparsan FPS artar ama görüntü bulanıklaşır.
Ybert dedi: Bazı videolarda FPS yükselir demişlerdi. Genişletmek için tıkla... Ayarına göre değişir. %200 yaparsan görüntü cam gibi olur ama FPS yarıdan fazla düşer veya %50 yaparsan FPS artar ama görüntü bulanıklaşır.