XFG Decapat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 435 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2023 #1 Selam. iPhone'larda bulunan dynamic ısland özelliğini Android cihazlara sunuyormuş bu program. Kullanan var mıdır? Nasıldır?
Selam. iPhone'larda bulunan dynamic ısland özelliğini Android cihazlara sunuyormuş bu program. Kullanan var mıdır? Nasıldır?
1 189454 Kilopat Katılım 4 Kasım 2017 Mesajlar 5.536 Çözümler 6 3 Kasım 2023 #2 Gereksiz bir program, boş yere RAM tüketecek sırf iPhone ekranına benzesin diye.
whycat Decapat Katılım 24 Kasım 2022 Mesajlar 613 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri * Intel(R) Iris(R) Graphics 540 Cinsiyet Diğer 3 Kasım 2023 #3 XFG dedi: Selam. IPhone'larda bulunan dynamic ısland özelliğini Android cihazlara sunuyormuş bu program. Kullanan var mıdır? Nasıldır? Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum günlük hayatta bildirimlere bakarken yardımcı oluyor telefona değişik bir hava katıyor.
XFG dedi: Selam. IPhone'larda bulunan dynamic ısland özelliğini Android cihazlara sunuyormuş bu program. Kullanan var mıdır? Nasıldır? Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum günlük hayatta bildirimlere bakarken yardımcı oluyor telefona değişik bir hava katıyor.
XFG Decapat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 435 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2023 #4 189454 dedi: Gereksiz bir program, boş yere RAM tüketecek sırf iPhone ekranına benzesin diye. Genişletmek için tıkla... Üstteki arkadaşın yorumu hakkında ne düşünüyorsunuz?
189454 dedi: Gereksiz bir program, boş yere RAM tüketecek sırf iPhone ekranına benzesin diye. Genişletmek için tıkla... Üstteki arkadaşın yorumu hakkında ne düşünüyorsunuz?
1 189454 Kilopat Katılım 4 Kasım 2017 Mesajlar 5.536 Çözümler 6 3 Kasım 2023 #5 XFG dedi: Üstteki arkadaşın yorumu hakkında ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi görünümü IPhone'a benzetiyor ama sürekli RAM'den yiyeceği gerçeğini değiştirmiyor bu.
XFG dedi: Üstteki arkadaşın yorumu hakkında ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi görünümü IPhone'a benzetiyor ama sürekli RAM'den yiyeceği gerçeğini değiştirmiyor bu.