Dyson V15 vs Gen 5 Detect

Flying Koala

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
3070-1660
12400f-3500x
Arkadaşlar merhaba. Ailem için iki Dyson modelinden birini tercih edeceğim. V15'in fiyatı 25k iken gen5 35k,
Gen5 biraz ağır ama çok sorun değil. Bükülme aparatı, daha yüksek emiş gücü, az daha uzun pil ömrü ve birkaç başlık fazladan geliyor. Bir de kendi sitesinde ayaklı ünitesi hediye. Sizce aradaki farka değer mi? Teşekkür ederim.

Dyson V15 Detect: 60 dakikaya kadar kesintisiz kullanım sunar.
Dyson Gen5 Detect: 70 dakikalık kullanım süresi sunar.

Çekim gücü bakımından Dyson V15 2000W
Gen 5 ise 1500 Watt %20 daha iyi çeker Watt'ı az olmasına rağmen

Batarya = V15 daha uzun
Sessizlik ve kolaylık = Gen5 daha iyi
Temizlik kalitesi = Gen5 önde

Ben gen5'in şarj süresini 70 dakika olarak biliyorum ama 40 dakika yanlış sanırım.

Ufak bir hata olmuş evet hocam gen 5 daha uzun kullanım sunuyor olması lazım.

Hocam size göre değer mi bir süpürgeye o kadar vermek bana pek mantıklı gelmiyor ama çok daha iyise 10 daha vermek de düşündürücü.

Fiyatlarina degmezler, malzeme kalitesi cok kotu ama cekim gucu cok iyi.

Hocam size göre değer mi bir süpürgeye o kadar vermek bana pek mantıklı gelmiyor ama çok daha iyise 10 daha vermek de düşündürücü.
Hocam benim ailem de de ilgi duyanlar vardı fakat Mağaza danışmanı bana bir model daha önerdi bakın isterseniz Link

Hocam benim ailem de de ilgi duyanlar vardı fakat mağaza danışmanı bana bir model daha önerdi bakın isterseniz Link

Hocam bu modelde aklımdaydı fakat özellikle pil konusunda biraz az gittiğini okudum yoksa silme özelliğinin Dyson V15S'den daha başarılı olduğunu biliyorum.

Hocam bu modelde aklımdaydı fakat özellikle pil konusunda biraz az gittiğini okudum yoksa silme özelliğinin Dyson V15S'den daha başarılı olduğunu biliyorum.
15S'te şık duruyor tercih edilebilir. Veya Xiaomi Silindir yer süpürgelerine ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…