Dyson V15 vs Gen 5 Detect

Fiyatlarina degmezler, malzeme kalitesi cok kotu ama cekim gucu cok iyi.

Hocam arada 40 aw çekim gücü olduğu yazıyor. V15'inde üstelik çekim gücü gayet iyi olduğu söyleniyor. Üstelik kendi sitesi sattığı için herhangi bir parça konusunda muhatap daha kolay bulacağımı düşünüyorum.

15S'te şık duruyor tercih edilebilir. Veya Xiaomi silindir yer süpürgelerine ne dersiniz?

Hocam aktif Roborock Q8 Max kullanıyorum ama her gün kullanmaktan çekiniyoruz makineyi ev biraz büyük olduğu için makine biraz yoruluyor.

V15 cekim gucu konusundan fazlasiyla yeterli zaten full cekim gucunu verdigi moda almiyorsunuz genelde, alirsaniz da sarji su gibi gidiyor zaten, en buyuk eksisi malzeme kalitesi, gercekten kotu degil fiyatina gore cok kotu, Dyson musteri hizmetleri cok ilgili fakat son zamanlarda eskisi gibi ilgili degil diye sikayetler var dogrusunu bilmiyorum ne desem yalan olur benim ve cevremin tecrubesi gayet iyi.

Hocam size göre bu fiyatlara hatta biraz üstüne Philips 9000 tercih eder miydiniz sizce hangisi daha uzun ömürlü olur? Philips’in müşteri hizmetlerinde ciddi şikayet vardı

Hocam size göre bu fiyatlara hatta biraz üstüne Philips 9000 tercih eder miydiniz sizce hangisi daha uzun ömürlü olur? Philips’in müşteri hizmetlerinde ciddi şikayet vardı
Hocam hicbir fikrim yok ne desem yalan olur, ama tekrar tercih edecek olsam malzeme kalitesinden dolayi Dyson tercih etmezdim, cekim gucu kadar malzeme kalitesi de onemli.

Dyson’un cihazları ilk başta harika gibi geliyor çünkü garanti süresi boyunca ne bozulursa hemen yenisini gönderiyorlar, sıkıntı olmuyor. Ama işin aslı, malzeme kalitesi pek sağlam değil. Garanti biter bitmez asıl yüzünü gösteriyor. Genelde 2 yıl dolmadan motobar başlık, lazer başlık gibi parçalar kırılmaya başlıyor ama bu sefer “yenisi yok, ücretli” kısmına geçiliyor. O yüzden başta ne kadar memnun olsan da uzun vadede can sıkabiliyor.

Shark ninjaya bakabilirsin otomatik boslatma özelliği var temizlik sonrası yormaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…