G_JCaesar Kilopat Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 461 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #1 Merhaba, Sorum gayet açık fiyatlara baktım ve bütçeme sadece V8 model alabiliyorum. Sizce V8 model mi almalıyım yoksa diğer markaların daha üst modellerini mi?
Merhaba, Sorum gayet açık fiyatlara baktım ve bütçeme sadece V8 model alabiliyorum. Sizce V8 model mi almalıyım yoksa diğer markaların daha üst modellerini mi?
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.129 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #2 Bütçene uygunsa gösterge paneli olan V11 modeli al, ben öyle yaptım.
G_JCaesar Kilopat Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 461 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #3 ÇAĞATAY TORUN dedi: Bütçene uygunsa gösterge paneli olan V11 modeli al, ben öyle yaptım. Genişletmek için tıkla... Yok hocam ya maalesef o yüzden soruyorum. Alsam pişman olur muyum acaba?
ÇAĞATAY TORUN dedi: Bütçene uygunsa gösterge paneli olan V11 modeli al, ben öyle yaptım. Genişletmek için tıkla... Yok hocam ya maalesef o yüzden soruyorum. Alsam pişman olur muyum acaba?
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.129 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #4 G_JCaesar dedi: Alsam pişman olur muyum acaba? Genişletmek için tıkla... V8 kullanmadığım için pişman olur musun bilemedim. Ama Dyson rahatlığını da verir herhalde.
G_JCaesar dedi: Alsam pişman olur muyum acaba? Genişletmek için tıkla... V8 kullanmadığım için pişman olur musun bilemedim. Ama Dyson rahatlığını da verir herhalde.