Dyson V8 nasıldır?

• Konuyu başlatan Akif
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 1.965
Selamlar, bu arkadaşı almayı düşünüyorum. Tek başıma 1+1'de yaşıyorum. Tavsiye eder misiniz? Özellikle kullanan var mı v8 modelini?

V8 degil ama v15 kullaniyorum, cekisi mukemmel otesi ama malzeme kalitesi kotu bence o parayi haketmiyor ve bir batarya degisimine 6000 7000tl istiyorlar. Dis slikonu atiyor ve hava kacirmadigi surece garantiden degistirmiyorlar arti olarak boya atmasi var ve ayni sorunlar yakin arkadasimda da var o da v15 kullaniyor.

Selamlar, bu arkadaşı almayı düşünüyorum. Tek başıma 1+1'de yaşıyorum. Tavsiye eder misiniz? Özellikle kullanan var mı v8 modelini?

Geçen günlerde annem için almıştık. Kendisi çok memnun. Daha önceden kablolu kullandığı için kablosuz büyük nimet diyor. Çekim gücü de gayet iyi şahsen ben tavsiye ediyorum. Alalı daha 3 hafta oldu. Daha uzun süredir kullanan arkadaşlardan sorunu olan varsa belirtebilir. Biz bir sorun yaşamadık.

V8 degil ama v15 kullaniyorum, cekisi mukemmel otesi ama malzeme kalitesi kotu bence o parayi haketmiyor ve bir batarya degisimine 6000 7000tl istiyorlar. Dis slikonu atiyor ve hava kacirmadigi surece garantiden degistirmiyorlar arti olarak boya atmasi var ve ayni sorunlar yakin arkadasimda da var o da v15 kullaniyor.
Ama yine de bence cekis konusundan rakibi yok denecek kadar azdir.

@nwc00 hocam V15 deneyimledim ben de çok iyiydi. V15 650W bu 450W o nedenle kararsız kaldım biraz.

@swertY v8 mi aldınız hocam? Hazne büyüklüğü yeterli oluyor mu?

@Jeblion hangi nedenlerle hocam? Arkadaşımdaki V15'i denedik harika bir cihaz gerçekten. O bana V8'in daha az güçlü olduğunu ve haznesinin küçük olduğunu belirtti. Arada iki katlık fiyat farkı var. Ne önerirsiniz? Bu söylediklerimden sıkıntı yaşadınız mı?

v8 mi aldınız hocam? Hazne büyüklüğü yeterli oluyor mu?
Ya aslında hazne bize yetmiyor. Bizim evimiz çok tozlandığından mı bilmiyorum ama bi salon bi koridor süpürünce hemen doluyor. Bi eksi olarak bunu yazabilirim aslında.

Bende 8 aydır 2+1 evde kullanıyorum. Yerleri max ta halıları normal ayarda kullanıyorum gayet yeterli. Tavsiye ederim.

@nwc00 hocam V15 deneyimledim ben de çok iyiydi. V15 650W bu 450W o nedenle kararsız kaldım biraz.

@swertY v8 mi aldınız hocam? Hazne büyüklüğü yeterli oluyor mu?

@Jeblion hangi nedenlerle hocam? Arkadaşımdaki V15'i denedik harika bir cihaz gerçekten. O bana V8'in daha az güçlü olduğunu ve haznesinin küçük olduğunu belirtti. Arada iki katlık fiyat farkı var. Ne önerirsiniz? Bu söylediklerimden sıkıntı yaşadınız mı?

V15 ile kıyaslanmaması gerek zaten hocam, arada 5 seri fark var :) haznesi V8 öncesi gibi standart bir hazne. 1+1 Evde tek başına yaşıyorsan V8 de yeterli bence, sadece çekiş gücü olarak üst seviyeye çıkabiliyorsanız tabiki V15 almak daha mantıklı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı