yigitaslan
Hectopat
Şarjlı süpürge almak istiyorum Samsung açık ara önde aslında Dyson'dan fiyat, başlık ve çekiş gücü olarak ama Dyson'un da müşteri hizmeti çok iyi. Sizce hangi model daha mantıklı olur?
Evet, musteri hizmetleri cok iyi, tek eksisi biraz malzeme kalitesi.Şarjlı süpürge almak istiyorum Samsung açık ara önde aslında Dyson'dan fiyat, başlık ve çekiş gücü olarak ama Dyson'un da müşteri hizmeti çok iyi. Sizce hangi model daha mantıklı olur?
Abi çatlağı bana gönder yaDostum 8 ay oncesınde Dyson v 15 gen5 dedect aldım eşime kronik problemleri var ama mesela başlığındaki bağlantı noktası kırılıyor filan ama yazdıgında adamlar ertesi gün kapından alıp yenisini gönderiyorlar 2 veya 3 kez böyle bir şeyle karsılastık hatta söyle diyeyim V15 gen5 dedect fotoda görmüs oldugun kısımda ekran catlamıstı direk yenisini gönderdiler elimde 2 adet gen5 oldu 2 sıde calsııyor bırı ekran catlak sadece.
Eki Görüntüle 2333048
Abi çatlağı bana gönder ya![]()
Bu işlerde kalite önemli.Şarjlı süpürge almak istiyorum Samsung açık ara önde aslında Dyson'dan fiyat, başlık ve çekiş gücü olarak ama Dyson'un da müşteri hizmeti çok iyi. Sizce hangi model daha mantıklı olur?
hanım isteyince alıyosun fiyata takılamadım malesef birde daha uyguna almıstım suanki fiyatlardan değil.Abi çatlağı bana gönder ya
Şaka maka inanılmaz olay bu yüzden çok arada kaldım zaten ama fiyatı da çok pahalı ya bu fiyata bu özellikler de az geliyor bana.
Ayni urun bizde de var hatta yakin akrabamizda da var, maalesef renk atma ve silikon yerlerinden atma sorunu var, sizin dediginiz duruma da sadece ileri dogru supurulmesi gerektigini soyleyenler var, bizde de biraz sallaniyor makine. Suanda 30.000 tl civari diye biliyorum, parasini eder mi tartisilir, ama musteri hizmetlerinin ilgisi bir gercek.Dostum 8 ay oncesınde Dyson v 15 gen5 dedect aldım eşime kronik problemleri var ama mesela başlığındaki bağlantı noktası kırılıyor filan ama yazdıgında adamlar ertesi gün kapından alıp yenisini gönderiyorlar 2 veya 3 kez böyle bir şeyle karsılastık hatta söyle diyeyim V15 gen5 dedect fotoda görmüs oldugun kısımda ekran catlamıstı direk yenisini gönderdiler elimde 2 adet gen5 oldu 2 sıde calsııyor bırı ekran catlak sadece.
Eki Görüntüle 2333048
Jet 85 ile Dyson V8 arasında kaldım. Ve jet 85 almıştım. Dyson V8 çok kısır bir model her anlamda. En azından V12 alınmalı artık.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.