Dyson V8 vs Samsung jet 75E

yigitaslan

Hectopat
Şarjlı süpürge almak istiyorum Samsung açık ara önde aslında Dyson'dan fiyat, başlık ve çekiş gücü olarak ama Dyson'un da müşteri hizmeti çok iyi. Sizce hangi model daha mantıklı olur?

Dostum 8 ay oncesınde Dyson v 15 gen5 dedect aldım eşime kronik problemleri var ama mesela başlığındaki bağlantı noktası kırılıyor filan ama yazdıgında adamlar ertesi gün kapından alıp yenisini gönderiyorlar 2 veya 3 kez böyle bir şeyle karsılastık hatta söyle diyeyim V15 gen5 dedect fotoda görmüs oldugun kısımda ekran catlamıstı direk yenisini gönderdiler elimde 2 adet gen5 oldu 2 sıde calsııyor bırı ekran catlak sadece.

1729349156890.png

Dostum 8 ay oncesınde Dyson v 15 gen5 dedect aldım eşime kronik problemleri var ama mesela başlığındaki bağlantı noktası kırılıyor filan ama yazdıgında adamlar ertesi gün kapından alıp yenisini gönderiyorlar 2 veya 3 kez böyle bir şeyle karsılastık hatta söyle diyeyim V15 gen5 dedect fotoda görmüs oldugun kısımda ekran catlamıstı direk yenisini gönderdiler elimde 2 adet gen5 oldu 2 sıde calsııyor bırı ekran catlak sadece.

Eki Görüntüle 2333048
Abi çatlağı bana gönder ya :p

Abi çatlağı bana gönder ya :p

Şaka maka inanılmaz olay bu yüzden çok arada kaldım zaten ama fiyatı da çok pahalı ya bu fiyata bu özellikler de az geliyor bana.

Eki Görüntüle 2333048
Ayni urun bizde de var hatta yakin akrabamizda da var, maalesef renk atma ve silikon yerlerinden atma sorunu var, sizin dediginiz duruma da sadece ileri dogru supurulmesi gerektigini soyleyenler var, bizde de biraz sallaniyor makine. Suanda 30.000 tl civari diye biliyorum, parasini eder mi tartisilir, ama musteri hizmetlerinin ilgisi bir gercek.

Samsung genelde iyidir servis konusunda. Ben süpürgeden memnunum ancak eksileri yok değil. Başlığın içini dahi temizlemek gerekiyor zaman zaman. Belki hepsinde böyledir. Sonuç olarak memnunum ve kardeşime de aldık. Güzel süpürge açıkçası.

Temizlemekten gerekiyor derken elbette temizlenmeli hepsi ama bendekinin ana başlığının dönen kısmının iç tarafında bayağı bir birikme olmuş. Bu olmamalıydı mesela.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı