dysonteknoloji.com güvenilir mi?

KhayGHO

Megapat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Instagram'da gezinirken önüme reklamı geldi, iPhone 11 - 12 gibi ürünlerde güzel indirim var. Instagram ve kendi internet siteleri var, ödemede sadece haveleyle, bu sayfayı bilen alışveriş yapan varsa aydınlatsın lütfen.

Gümüşhane merkezde merkezleri olan bir yer ne kadar gerçek ürünler satabilir Adresine baksan güvenilmez olduğunu anlarsın Gümüşhane'de ne arar elektronik alışverişi yapılacak şube yer.

Depoları varmış Gümüşhane'de oradan gidip de alım yapılıyormuş. Instagram'daki reklamın altında yorumlar kısıtlandırılmış, sitedeki yorumlarda biraz tuhaf aksesuarsız diyor aksesuarlar falan tam diyorlar?
Gümüşhane merkezde merkezleri olan bir yer ne kadar gerçek ürünler satabilir adresine baksan güvenilmez olduğunu anlarsın Gümüşhane'de ne arar elektronik alışverişi yapılacak şube yer.

İstanbul'da yaşamıyorum o yüzden ne ne değildir pek bilmiyorum.

Gümüşhane İstanbul'da değil zaten, ayrı bir şehir.

Bu depo değil. Adam depoyu kuracak olsa Gümüşhane'ye ne işi var Gider İstanbul İzmir gibi yerlerde tutar depoyu.

Arkdslar ben bugün depolarına gidicem gümüşhanede oturuyorum problem olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…