dysonteknoloji.com güvenilir mi?

Ben bu konuyu gördüm iade istedim muhasebeden birisi aradı yarın sabah iade edecekler. Güvenilir olmasa neden iade etsinler anlamadım.

Gümüşhane merkezde merkezleri olan bir yer ne kadar gerçek ürünler satabilir Adresine baksan güvenilmez olduğunu anlarsın Gümüşhane'de ne arar elektronik alışverişi yapılacak şube yer.
Ülkemizde çoğu beyaz eşya deposu doğu illerimizde bulunmakta, geniş alanlar için düşük ödemeler yapılması gerektiği için ama ticaretin t'sinden anlamayan biri olarak yorumlar yapılmış yine.

Ben bu konuyu gördüm iade istedim muhasebeden birisi aradı yarın sabah iade edecekler. Güvenilir olmasa neden iade etsinler anlamadım.

İletişime geçmeleri güzel. İade istediğiniz tutar yüksek bir tutar mı acaba? Ben telefon almayı düşünüyorum 6K fiyatı sormamın sebebi budur yanlış anlamayın. @mehmeddemir bey gidemedi sanırım görüp bizlere bilgi vermesi daha sağlıklı olur.

Deposuna giden birisi güvenilir olup olmadığını iletir.

Ben indirimden telefon aldım. Ödeme yaptım, hala göndermediler. Dolandırıldım.

İletişim kurabiliyor musunuz?
Telefona ulaşılamıyor WhatsApp dan mesaj atıyorum geri dönmüyorlar Instagram hesabı vardı onu da kapatmışlar. Paramı nasıl geri alabilirim nereye şikayet edeceğim
Hangi numaradan aradılar sizi

Telefona ulaşılamıyor WhatsApp dan mesaj atıyorum geri dönmüyorlar Instagram hesabı vardı onu da kapatmışlar. Paramı nasıl geri alabilirim nereye şikayet edeceğim

Hangi numaradan aradılar sizi
Geçmiş olsun dolandırıcı olduğu çok belliydi. 2022 yılında bile böyle kolay kandırılabilen insanlar var demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…