E-Arşiv fatura garanti belgesi yerine geçer mi?

Makaleler
12
Daha fazla  
Ürünü garantiye vereceğim 2 yıl garantisi vardı 1 yıl 7 ay oldu alalı. Tabii aradan o kadar uzun süre geçince garanti belgesi kaybolmuş ben zamanında ne olur ne olmaz diye e arşiv faturasını PDF olarak saklamıştım. Şimdi sorum şu ben ürünü servise yani garantiye götürsem e arşiv faturasını kabul edip servise alırlar mı? Ve ürünü faturanın üzerinde ki adrese mi götürmem gerekiyor garantiye vermek için?

Alırlar diye düşünüyorum.

Geçer.

Hocam peki ürünü garantisine elden götürüp vereceğim faturayı telefona pdf olarak mı indireyim yoksa çıktısını alsam o da iş görüyor mu?
Çıktısını al garanti olsun.

Hocam peki ürünü garantisine elden götürüp vereceğim faturayı telefona pdf olarak mı indireyim yoksa çıktısını alsam o da iş görüyor mu?
Hocam çıktısıyla beraber vermeniz gerek.

Bende bluetooth kulaklığımı ve mousemi verirken yaptım, sıkıntı çıkmaz.

Yardımınız için saolun. Faturada avasya teknoloji diye bir yer var ürünün garantiye verilmesi için oraya mı götürmem gerek.

Yardımınız için sağ olun. Faturada avasya teknoloji diye bir yer var ürünün garantiye verilmesi için oraya mı götürmem gerek.

Siz sadece aldığınız satıcıya yollayın. Onlar da garantiye yollayacak. Garantiyi veren firma yani ülkeyte getiren firma o. Cihazı kontrol etmiyor onlar. Onlarda anlaşmalı yerlere yolluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…