Hans Landa Megapat Katılım 23 Mayıs 2016 Mesajlar 702 Yer İstanbul 23 Haziran 2021 #1 İlk defa bu siteyi duydum. AirPods Pro bakiyordum ve her yerde 2 bin iken burada 1350 TL. Guvenilir site midir? Apple Airpods Pro Bluetooth Kulaklık MWP22TU/A – E-Beko Box www.e-bekobox.com
İlk defa bu siteyi duydum. AirPods Pro bakiyordum ve her yerde 2 bin iken burada 1350 TL. Guvenilir site midir? Apple Airpods Pro Bluetooth Kulaklık MWP22TU/A – E-Beko Box www.e-bekobox.com
BayEgo Megapat Katılım 26 Eylül 2017 Mesajlar 832 Çözümler 7 Yer İstanbul 23 Haziran 2021 #2 Etbis kaydı olmayan hiç bir siteden alışveriş yapmayın. Kayıtlı Site Sorgulama E-Ticaret Bilgi Platformu www.eticaret.gov.tr
Etbis kaydı olmayan hiç bir siteden alışveriş yapmayın. Kayıtlı Site Sorgulama E-Ticaret Bilgi Platformu www.eticaret.gov.tr
htc_cngl Zeptopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 23 Haziran 2021 #3 E-Beko Box sitesinde baya bir yorum var gördüm. Ben de pro almayı düşünüyorum ordan ama işkillenmedi değilim. Hans Landa dedi: İlk defa bu siteyi duydum. AirPods Pro bakiyordum ve her yerde 2 bin iken burada 1350 TL. Guvenilir site midir? Apple Airpods Pro Bluetooth Kulaklık MWP22TU/A – E-Beko Box www.e-bekobox.com Genişletmek için tıkla... E-Beko Box sitesinde baya bir yorum var gördüm. Ben de pro almayı düşünüyorum ordan ama işkillenmedi değilim. Aldın mı bir şey? Son düzenleme: 23 Haziran 2021
E-Beko Box sitesinde baya bir yorum var gördüm. Ben de pro almayı düşünüyorum ordan ama işkillenmedi değilim. Hans Landa dedi: İlk defa bu siteyi duydum. AirPods Pro bakiyordum ve her yerde 2 bin iken burada 1350 TL. Guvenilir site midir? Apple Airpods Pro Bluetooth Kulaklık MWP22TU/A – E-Beko Box www.e-bekobox.com Genişletmek için tıkla... E-Beko Box sitesinde baya bir yorum var gördüm. Ben de pro almayı düşünüyorum ordan ama işkillenmedi değilim. Aldın mı bir şey?
Hans Landa Megapat Katılım 23 Mayıs 2016 Mesajlar 702 Yer İstanbul 24 Haziran 2021 #4 htc_cngl dedi: E-Beko Box sitesinde baya bir yorum var gördüm. Ben de pro almayı düşünüyorum ordan ama işkillenmedi değilim. E-Beko Box sitesinde baya bir yorum var gördüm. Ben de pro almayı düşünüyorum ordan ama işkillenmedi değilim. Aldın mı bir şey? Genişletmek için tıkla... Evet yorumlari ben de gordum ama tedirgin oldum o yuzden siparis vermedim.
htc_cngl dedi: E-Beko Box sitesinde baya bir yorum var gördüm. Ben de pro almayı düşünüyorum ordan ama işkillenmedi değilim. E-Beko Box sitesinde baya bir yorum var gördüm. Ben de pro almayı düşünüyorum ordan ama işkillenmedi değilim. Aldın mı bir şey? Genişletmek için tıkla... Evet yorumlari ben de gordum ama tedirgin oldum o yuzden siparis vermedim.
Y Yusufk55 Zeptopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2021 #5 Uzak durun. Fatura vs göndermiyorlar. He ürün geliyor ama fatura yok. Ona göre tercih edin.