E-burs sitesi güvenilir mi?

Makaleler
2
Burs için E-Burs - Öğrencilere Burs İmkanı adlı yere başvuruda bulunmuştum. Ve 1-2 hafta mesaj geldi. Burs vereceklerini ve gün içinde içinde bilgi için arayacaklarını söylediler. Ben de tekrar siteye bakayım dedim ve siteye hiçbir şekilde ulaşamadım. İnternette biraz araştırdıktan sonra "şikayet var" sitesinde kesinlikle bulaşmayın gibi şikayetlerde bulunmuşlar. Bende biraz kuşkulanmadım deği. Üstelik sitelerine de girmiyor. Dolandırıcı olma ihtimalleri nedir acaba?

1664805308542.png

Şimdi dolandırıcı olsalar telefon numaraları şikayet edilip kapatılır diye düşündüm ama ''şikayetvar'' üzerindeki yazılan her şeyi bana da yapmamı söylediler. Kimliğinizi kullanarak papara hesabı açın. Sonra papara hesap numarasını ve şifrenizi bize verin , bizde oraya para atalım. Bu ne kadar yasal peki?

Bugün baktım siteleri tekrar açılmış ama hala papara hesabı açmamı isteyip giriş numarası ve şifresi istiyorlar.

Son düzenleme:
Şimdi dolandırıcı olsalar telefon numaraları şikayet edilip kapatılır diye düşündüm ama ''şikayetvar'' üzerindeki yazılan her şeyi bana da yapmamı söylediler. Kimliğinizi kullanarak papara hesabı açın. Sonra papara hesap numarasını ve şifrenizi bize verin , bizde oraya para atalım. Bu ne kadar yasal peki?

Bugün baktım siteleri tekrar açılmış ama hala papara hesabı açmamı isteyip giriş numarası ve şifresi istiyorlar.
Knk sakin atma

Sakın yapmayın dolandırıcılar. Çalıntı kartlardan kara para aklayacaklar sizin bilgileriniz üzerinden.

Burs dolandiriciliklari papara uzerinden yapiliyor zaten. Sakin papara uzerinden yapalim burs isini diyenlere inanma. Internette azicik arastir gorursun zaten papara dolandiriciliklarini. Burs vermek isteyen senden iban ister.

İnernette biraz araştırdım da gerçekten verdiklerini söyleyenler var
Knk adamlar kendileri atiyorlar o yorumlari zaten. Sazan avi iste anla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı