E-devlet "beyan edilen adreste oturan olmamalıdır" hatası

Quantum9

Kilopat
Makaleler
9
Yer
Beşiktaş / İstanbul
Daha fazla  
Meslek
İş Geliştirme
İkametgah olarak kirada oturduğum evi göstermek istiyorum, şu an ailemin oturduğu şehir gözüküyor. Bende şu anda oturduğum evin adres bilgilerini giriyorum ancak şöyle bir hata alıyorum. Yanlış yerden mi deniyorum? Konudan anlayan yardımcı olabilir mi?

Aileniz ikamet ettiği muhtarlığa gidip sizin kimliğiniz ile ikametgâh taşıması gerekli. Aileniz önceden orayı ikametgâh olarak gösterdiği için şu an sistem üzerinden yapamazsınız aynı sorunu yaşamıştım böyle çözdüm.

Bende ikametgah ailemin adresi olarak gözüküyor fakat diğer adres olarak şu an oturduğum daire çıkıyor. Acaba diğer adres yazan adresi silsem tekrar denesem fayda eder mi? Bir bilginiz var mı?

Bende ikametgâh ailemin adresi olarak gözüküyor fakat diğer adres olarak şu an oturduğum daire çıkıyor. Acaba diğer adres yazan adresi silsem tekrar denesem fayda eder mi? Bir bilginiz var mı?

Diğer adres kısmını 2 defa sisteme ekleyememe durumu olmuş olabilir silip deneyebilirsiniz. Sistem 2.adres olarak algılamıştır büyük ihtimal.

1. Senden önceki kiracı ikametgahını aldırmamıştır o yüzden evde biri vardır.
2. Sistemde sorun oluyordur. İkinci adres olarak eklemek için randevu alıp nüfusa git. Elinde faturan olsun.
1. soruda ki sorun yok. Yeni yani sıfır binaya ilk giren kiracı benim.
Ancak anlamadığım, oturan zaten benim faturalar vs de benim adıma geliyor, yani e devlette oturan ben gözükürken ikameti almama izin vermiyor. Nüfusa gidecek zaman yok maalesef, garip bir durum. Çağrı merkezini de aradım zaten siz oturuyorsunuz 2019 dan beri dediler, o zaman sisteme tanımlanmış fakat ikameti alamıyorum. Çok ilginç ya.

Yani çözmek için nüfusa bir fatura ile gitmekten başka çare yok. Gidecek zamanın yoksa da çözümü yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…