L1fer1o Kilopat Katılım 11 Temmuz 2018 Mesajlar 371 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2022 #1 Arkadaşlar bilgisayardan e-Devlet'e girerken telefonumdan onaylıyordum. Telefonu bugün sıfırladım ve sattım. e-Devlet'e girerken hala o telefon gözüküyor kayıtlı telefonlar bölümünden. e-Devlet'e nasıl giriş yaparım?
Arkadaşlar bilgisayardan e-Devlet'e girerken telefonumdan onaylıyordum. Telefonu bugün sıfırladım ve sattım. e-Devlet'e girerken hala o telefon gözüküyor kayıtlı telefonlar bölümünden. e-Devlet'e nasıl giriş yaparım?
marked1 Kilopat Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 317 Çözümler 3 14 Nisan 2022 #2 Kimlik bilgilerin ile şifre sıfırlayabilirsin bildiğim kadarıyla.
L1fer1o Kilopat Katılım 11 Temmuz 2018 Mesajlar 371 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2022 #3 marked1 dedi: Kimlik bilgilerin ile şifre sıfırlayabilirsin bildiğim kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Mesele şifre değil. İki faktörlü doğrulama.
marked1 dedi: Kimlik bilgilerin ile şifre sıfırlayabilirsin bildiğim kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Mesele şifre değil. İki faktörlü doğrulama.