9 902722 Centipat Katılım 13 Mart 2025 Mesajlar 1.269 Makaleler 7 Çözümler 3 16 Mart 2025 #1 Okuldan atıldım e-Devlet'e girdim bulamadım eğitim durumunu görmek istiyorum. Nereden görebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mart 2025
elyasatx Hectopat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 252 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Mart 2025 #2 902722 dedi: Okuldan atıldım e-Devlet'e girdim bulamadım eğitim durumunu görmek istiyorum. Nereden görebilirim? Genişletmek için tıkla... e-Okul'a giriş yapabiliyor musunuz? Velinizin e-devletinden?
902722 dedi: Okuldan atıldım e-Devlet'e girdim bulamadım eğitim durumunu görmek istiyorum. Nereden görebilirim? Genişletmek için tıkla... e-Okul'a giriş yapabiliyor musunuz? Velinizin e-devletinden?
9 902722 Centipat Katılım 13 Mart 2025 Mesajlar 1.269 Makaleler 7 Çözümler 3 16 Mart 2025 #3 elyasatx dedi: e-Okul'a giriş yapabiliyor musunuz? Velinizin e-devletinden? Genişletmek için tıkla... Hocam orada eğitim durumu gözükmüyor.
elyasatx dedi: e-Okul'a giriş yapabiliyor musunuz? Velinizin e-devletinden? Genişletmek için tıkla... Hocam orada eğitim durumu gözükmüyor.
elyasatx Hectopat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 252 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Mart 2025 #4 902722 dedi: Hocam orada eğitim durumu gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Ona direkt bakamazsınız diye biliyorum. e-Devlet > MEB öğrenci nakil sistemi, oradan nakil sistemine bakabilir misiniz? Orada gözükebilir galiba.
902722 dedi: Hocam orada eğitim durumu gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Ona direkt bakamazsınız diye biliyorum. e-Devlet > MEB öğrenci nakil sistemi, oradan nakil sistemine bakabilir misiniz? Orada gözükebilir galiba.
9 902722 Centipat Katılım 13 Mart 2025 Mesajlar 1.269 Makaleler 7 Çözümler 3 11 Haziran 2025 #5 elyasatx dedi: Ona direkt bakamazsınız diye biliyorum. e-Devlet > MEB öğrenci nakil sistemi, oradan nakil sistemine bakabilir misiniz? Orada gözükebilir galiba. Genişletmek için tıkla... Bakacağım. elyasatx dedi: Ona direkt bakamazsınız diye biliyorum. e-Devlet > MEB öğrenci nakil sistemi, oradan nakil sistemine bakabilir misiniz? Orada gözükebilir galiba. Genişletmek için tıkla... Olmuyor? Son düzenleme: 11 Haziran 2025
elyasatx dedi: Ona direkt bakamazsınız diye biliyorum. e-Devlet > MEB öğrenci nakil sistemi, oradan nakil sistemine bakabilir misiniz? Orada gözükebilir galiba. Genişletmek için tıkla... Bakacağım. elyasatx dedi: Ona direkt bakamazsınız diye biliyorum. e-Devlet > MEB öğrenci nakil sistemi, oradan nakil sistemine bakabilir misiniz? Orada gözükebilir galiba. Genişletmek için tıkla... Olmuyor?