e-Devlet hesabı olmadan YKS'ye başvurma

renewedbog81170

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, iyi günler. Yardıma ihtiyacım var. Bugün son günmüş YKS başvurusu için ve benim e-Devlet hesabım yok. 12. sınıf öğrencisiyim. Ne yapmam gerekiyor? Sistemde kaydınız yok devam edemezsiniz diyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son güne bırakmayın bu tarz şeyleri bir daha. Sistem çöker, siteye girilmez, banka hesabınız bloke olur, elektrikler-internet kesilir bir şey olur...

PTT'ye gidip E-Devlet şifresi almak istiyorum de makul bir ücreti vardi, onu ödedikten sonra verirler.
Ardından o şifreyle E-Devlet 'e giriş yapıyorsun, kendi şifreni belirliyorsun. Akabinde ÖSYM sitesinden E-Devlet hesabimla giriş yapmak istiyorum diyorsun, TC'ni ve olusturdugun şifreyi giriyorsun. Bu kadar.

Arkadaşlar, iyi günler. Yardıma ihtiyacım var. Bugün son günmüş YKS başvurusu için ve benim e-Devlet hesabım yok. 12. sınıf öğrencisiyim. Ne yapmam gerekiyor? Sistemde kaydınız yok devam edemezsiniz diyor.

Maalesef öyle bir şey mümkün değil. En yakın PTT'den gidip e-Devlet şifresi al akşama bırakma yogunluk olabilir bu sefer sıkıntıya girersin.

Arkadaşlar bugün pazar. Pazar günleri PTT kapalı değil mi? Yoksa ben mi yanlış biliyorum?

Doğru diyor pazar PTT kapalı olur geçmiş olsun.

Maalesef öyle bir şey mümkün değil. En yakın PTT'den gidip e-Devlet şifresi al akşama bırakma yogunluk olabilir bu sefer sıkıntıya girersin.

Doğru diyor pazar PTT kapalı olur geçmiş olsun.

Hocam Türksat kablo merkezlerinden de veriliyormuş. Pazar günleri açık galıba.

Hocam Türksat kablo merkezlerinden de veriliyormuş. Pazar günleri açık galıba.

Hocam şimdi baktım son gün 26 şubat pazartesi 23.59 muş yani yarında halledebilirsin.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı