Börtü Böcük Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mart 2017 Mesajlar 1.876 Çözümler 12 18 Nisan 2021 #1 Soru başlıkta. Ben ayarları karıştırdım, böyle bir şey bulamadım.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.462 Makaleler 6 Çözümler 514 Yer İstanbul 18 Nisan 2021 #2 Sanırım burayı arıyorsunuz. e-Devlet Anahtar e-Devlet Kapısı'nı kullanarak kamu kurumlarının sunduğu hizmetlere tek noktadan, hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşabilirsiniz. www.turkiye.gov.tr Artı 0 Eksi
Sanırım burayı arıyorsunuz. e-Devlet Anahtar e-Devlet Kapısı'nı kullanarak kamu kurumlarının sunduğu hizmetlere tek noktadan, hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşabilirsiniz. www.turkiye.gov.tr
KS KS Börtü Böcük Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mart 2017 Mesajlar 1.876 Çözümler 12 18 Nisan 2021 #3 Vavien. dedi: Sanırım burayı arıyorsunuz. e-Devlet Anahtar e-Devlet Kapısı'nı kullanarak kamu kurumlarının sunduğu hizmetlere tek noktadan, hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşabilirsiniz. www.turkiye.gov.tr Genişletmek için tıkla... Malesef benim akıllı telefonum yok. Başka bir yolu yok mu SMS gelse o kodu girsem? Artı 0 Eksi
Vavien. dedi: Sanırım burayı arıyorsunuz. e-Devlet Anahtar e-Devlet Kapısı'nı kullanarak kamu kurumlarının sunduğu hizmetlere tek noktadan, hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşabilirsiniz. www.turkiye.gov.tr Genişletmek için tıkla... Malesef benim akıllı telefonum yok. Başka bir yolu yok mu SMS gelse o kodu girsem?
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.462 Makaleler 6 Çözümler 514 Yer İstanbul 18 Nisan 2021 #4 Börtü Böcük dedi: Başka bir yolu yok mu, SMS gelse o kodu girsem? Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim yok. Artı 0 Eksi
Börtü Böcük dedi: Başka bir yolu yok mu, SMS gelse o kodu girsem? Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim yok.
KS KS Börtü Böcük Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mart 2017 Mesajlar 1.876 Çözümler 12 18 Nisan 2021 #5 Vavien. dedi: Benim bildiğim yok. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim. Artı 0 Eksi