e-Devlet isim başvurusu ne kadar sürüyor?

Mert340752

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba.

1.5 hafta önce isim başvurusu yaptım, ama hala bir sonuç çıkmadı. Ne zaman sonuçlanır?

E-Devlet üzerinden ismini değiştirmen için ya isminin yanlış ya da toplum tarafından gülünç karşılanması gerek.

Bildiğim kadarıyla keyfe keder ismini değiştirmiyorlar sadece toplum içinde rencide olmana sebebiyet verebilecek isimler değiştiriliyor veya düzeltiliyor.

Arkadaşlar sizin okuduğunuzu anlama sorununuz var mı? Ben başvuru süresi ne kadar sürüyor diyorum, siz bana isim değiştirme şartlarını söylüyorsunuz. Şaka gibisiniz gerçekten.

Arkadaşlar sizin okuduğunuzu anlama sorununuz var mı? Ben başvuru süresi ne kadar sürüyor diyorum, siz bana isim değiştirme şartlarını söylüyorsunuz. Şaka gibisiniz gerçekten.

Hocam tamamen benim tahminimce sadece benim tahminim, 1 yıl sürer.

Oha gerçekten o kadar uzun sürebilir mi?

Evet bu dava açmışsınız gibi bir şey oluyor. Davalar normalde 2-3 yıl sürüyor ortalama ama bu sadece isim değişikliği olduğu için tahminimce 1 yıl sürer. Siz unutun şimdiden zaten sonuçlanınca haberiniz olur.

Tamamdır, teşekkür ederim. Doğru düzgün cevap veren tek kişisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…