2 261980 Kilopat Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 1.123 Makaleler 1 Çözümler 7 8 Eylül 2022 #11 Hocam saçma salak bir isim değiştirme talebinde bulunanların sayısı oldukça fazla bundan dolayı sizinde öyle yapmış olabileceğini düşündüm ve detayda vermiyorsunuz, vahiy yoluyla da öğrenemiyorum maalesef.
Hocam saçma salak bir isim değiştirme talebinde bulunanların sayısı oldukça fazla bundan dolayı sizinde öyle yapmış olabileceğini düşündüm ve detayda vermiyorsunuz, vahiy yoluyla da öğrenemiyorum maalesef.
Mert340752 Hectopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 1.790 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #12 2 ismimden birini sildirmek için başvuru yaptım, onaylanıp onaylanmaması çok önemli değil sadece ne zaman sonuçlanacağını merak ettim onu sordum.
2 ismimden birini sildirmek için başvuru yaptım, onaylanıp onaylanmaması çok önemli değil sadece ne zaman sonuçlanacağını merak ettim onu sordum.
NoobEller Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2017 Mesajlar 2.947 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #13 Mert340752 dedi: 2 ismimden birini sildirmek için başvuru yaptım, onaylanıp onaylanmaması çok önemli değil sadece ne zaman sonuçlanacağını merak ettim onu sordum. Genişletmek için tıkla... Durum nedir? Ne kadar süre sonra onaylandı veyahut onaylanmadı?
Mert340752 dedi: 2 ismimden birini sildirmek için başvuru yaptım, onaylanıp onaylanmaması çok önemli değil sadece ne zaman sonuçlanacağını merak ettim onu sordum. Genişletmek için tıkla... Durum nedir? Ne kadar süre sonra onaylandı veyahut onaylanmadı?
Mert340752 Hectopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 1.790 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #14 NoobEller dedi: Durum nedir? Ne kadar süre sonra onaylandı veyahut onaylanmadı? Genişletmek için tıkla... 5-6 ay sürdü ve red edildi.
NoobEller dedi: Durum nedir? Ne kadar süre sonra onaylandı veyahut onaylanmadı? Genişletmek için tıkla... 5-6 ay sürdü ve red edildi.