e-Devlet isim başvurusunun sonucu 2023 yılında ne olur?

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, e-Devlet üzerinde isim başvuru üzerinde bir başvurum mevcuttu. Ama bildiğiniz üzere sistem şu an kapandı çünkü 2022 yılının sonuna kadar geçerliydi.

Ben başvurduktan yaklaşık 3 hafta sonra hizmet kapatıldı. Başvurunun il/ilçe müdürlüğüne iletildiği sonuç ile ilgili bilgilendirileceğim yazıyordu. Benim başvurum işleme alınmış mıdır? Sistem kapanmasına rağmen sonuç alabilirim değil mi? Bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim.

2 ismimden birini kaldırmak için başvurmuştum. Kaldıracak olan ismim Muhammed.

Cevap bana ulaşır mı veya işleme alınmış mıdır benim için önemli olan kısım.

Tabii ki sonuç alabilirsiniz hocam. İşlem devam ediyor sonuçta.

İşleme alınmış olsa dahi olumsuz yanıt vereceklerdir. Başvuru sonuçlandığında SMS ile bildirim yapıyorlar.
Teşekkür ederim kuzenimin annesi benimkinden daha normal bir isim olmasına rağmen isim değişikliği yaptı ve kabul edildi. En kötü e devlet üzerinden değil kendim gidip uğraşabilirim.

Teşekkür ederim kuzenimin annesi benimkinden daha normal bir isim olmasına rağmen isim değişikliği yaptı ve kabul edildi. En kötü e-Devlet üzerinden değil kendim gidip uğraşabilirim.
Ben de aynı sorunu aynı şekilde çözmeye çalışıp olumsuz sonuç aldım. Ardından adliyeye gidip dilekçe verdim, bir ayda halloldu. Keyfi isim değişiklikleri için hala dava açmak gerekiyor.

Ben de aynı sorunu aynı şekilde çözmeye çalışıp olumsuz sonuç aldım. Ardından adliyeye gidip dilekçe verdim, bir ayda halloldu. Keyfi isim değişiklikleri için hala dava açmak gerekiyor.
Teşekkür ederim sonuç gelsin ben de sizin gibi çözmeye çalışırım o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…