W woodyinho_real Centipat Katılım 4 Aralık 2023 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #1 Arkadaşlar az önce telefonuma şöyle bir mesaj geldi. Bana fake gibi geldi mesaji hiç açmadım bile sizce e-Devlet şifremi degiştirmeli miyim? Dosya Ekleri A5880D4B-600A-4B51-BE9F-FE8FE822D893.jpeg 242,8 KB · Görüntüleme: 86
Arkadaşlar az önce telefonuma şöyle bir mesaj geldi. Bana fake gibi geldi mesaji hiç açmadım bile sizce e-Devlet şifremi degiştirmeli miyim?
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.192 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #2 Değiştirmenize gerek yok, çoğu kişiye gelmiş. Link gerçekten de e-Devlet sistemine yönlendiriyor. Ama fake. Kaldı ki bir kurum böyle bir mesaj göndermez.
Değiştirmenize gerek yok, çoğu kişiye gelmiş. Link gerçekten de e-Devlet sistemine yönlendiriyor. Ama fake. Kaldı ki bir kurum böyle bir mesaj göndermez.
Ersin Zr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 2.630 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #3 woodyinho_real dedi: Arkadaşlar az önce telefonuma şöyle bir mesaj geldi. Bana fake gibi geldi mesaji hiç açmadım bile sizce e-Devlet şifremi degiştirmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Korkma, aynı mesaj az önce bana ve aileme de geldi. Birileri yine bir şeyler deniyorlar. B003 kodu da Vodafone'a ait.
woodyinho_real dedi: Arkadaşlar az önce telefonuma şöyle bir mesaj geldi. Bana fake gibi geldi mesaji hiç açmadım bile sizce e-Devlet şifremi degiştirmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Korkma, aynı mesaj az önce bana ve aileme de geldi. Birileri yine bir şeyler deniyorlar. B003 kodu da Vodafone'a ait.
kerem5814503 Decapat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 82 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #4 Mesajdaki linke tıkladım e-Devlet'e yönlendiriyor bir bak.
Thearlk146 Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 751 Makaleler 1 Çözümler 3 2 Ocak 2024 #5 Aga ben yanlışlıkla girdim Google uyarı verdi bende direk çıktım bir sorun olur mu? Sizce bir sorun olur mu? @Adrastos @Ersin Zr @kerem5814503
Aga ben yanlışlıkla girdim Google uyarı verdi bende direk çıktım bir sorun olur mu? Sizce bir sorun olur mu? @Adrastos @Ersin Zr @kerem5814503
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.192 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #6 Thearlk146 dedi: Aga ben yanlışlıkla girdim Google uyarı verdi bende direk çıktım bir sorun olur mu? Sizce bir sorun olur mu? @Adrastos @Ersin Zr @kerem5814503 Genişletmek için tıkla... Bir sorun olacağını sanmam.
Thearlk146 dedi: Aga ben yanlışlıkla girdim Google uyarı verdi bende direk çıktım bir sorun olur mu? Sizce bir sorun olur mu? @Adrastos @Ersin Zr @kerem5814503 Genişletmek için tıkla... Bir sorun olacağını sanmam.
Ersin Zr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 2.630 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #7 Thearlk146 dedi: Aga ben yanlışlıkla girdim Google uyarı verdi bende direk çıktım bir sorun olur mu? Sizce bir sorun olur mu? @Adrastos @Ersin Zr @kerem5814503 Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz. Zaten orijinal e-Devlet'in sitesine gönderiyor link. Neden böyle bir oltalamaya kalkışmışlar anlamadım.
Thearlk146 dedi: Aga ben yanlışlıkla girdim Google uyarı verdi bende direk çıktım bir sorun olur mu? Sizce bir sorun olur mu? @Adrastos @Ersin Zr @kerem5814503 Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz. Zaten orijinal e-Devlet'in sitesine gönderiyor link. Neden böyle bir oltalamaya kalkışmışlar anlamadım.
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.192 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #8 Ersin Zr dedi: Sorun olmaz. Zaten orijinal e-Devlet'in sitesine gönderiyor link. Neden böyle bir oltalamaya kalkışmışlar anlamadım. Genişletmek için tıkla... Aklıma kısaltılmış link üzerinden para kazanmanın dışında bir şey gelmiyor.
Ersin Zr dedi: Sorun olmaz. Zaten orijinal e-Devlet'in sitesine gönderiyor link. Neden böyle bir oltalamaya kalkışmışlar anlamadım. Genişletmek için tıkla... Aklıma kısaltılmış link üzerinden para kazanmanın dışında bir şey gelmiyor.