Bedirylm Decapat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 545 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #1 Merhaba. Bugün en devletten nakil işlemimi iptal etmek istedim ama e-Devlet'e nakil yeri açılmıyor. Cuma gunü nakil işlemleri kabul edilyor. Nakil kabul olur mu?
Merhaba. Bugün en devletten nakil işlemimi iptal etmek istedim ama e-Devlet'e nakil yeri açılmıyor. Cuma gunü nakil işlemleri kabul edilyor. Nakil kabul olur mu?
Florxsy BAN Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 1.265 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #2 Nakil kabul olur. e-Devlet bugün sıkıntılı ne nakil yapılıyor ne de geri çekiliyor.
Bedirylm Decapat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 545 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #3 Florxsy BAN dedi: Nakil kabul olur. e-Devlet bugün sıkıntılı ne nakil yapılıyor ne de geri çekiliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam artık aylık aylık mı nakil kabul oluyor yoksa haftalıkmı.
Florxsy BAN dedi: Nakil kabul olur. e-Devlet bugün sıkıntılı ne nakil yapılıyor ne de geri çekiliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam artık aylık aylık mı nakil kabul oluyor yoksa haftalıkmı.
Florxsy BAN Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 1.265 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #4 Bedirylm dedi: Hocam artık aylık aylık mı nakil kabul oluyor yoksa haftalıkmı. Genişletmek için tıkla... Aylığa geçti diye biliyorum hocam yanlış olmasın.
Bedirylm dedi: Hocam artık aylık aylık mı nakil kabul oluyor yoksa haftalıkmı. Genişletmek için tıkla... Aylığa geçti diye biliyorum hocam yanlış olmasın.
4 432777 Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 1.262 Çözümler 3 2 Kasım 2023 #5 Florxsy BAN dedi: Aylığa geçti diye biliyorum hocam yanlış olmasın. Genişletmek için tıkla... Peki bu hafta yapılan nakiller ne zaman belli olur? Bir arkadaş soruyor da.
Florxsy BAN dedi: Aylığa geçti diye biliyorum hocam yanlış olmasın. Genişletmek için tıkla... Peki bu hafta yapılan nakiller ne zaman belli olur? Bir arkadaş soruyor da.
Florxsy BAN Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 1.265 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #6 432777 dedi: Peki bu hafta yapılan nakiller ne zaman belli olur? Bir arkadaş soruyor da. Genişletmek için tıkla... Eğer nakili yapmışsa yarın yani cuma günü öğlen 12 1 gibi açıklanıyor sonra da aylığa geçiş yapılıyor diye biliyorum.
432777 dedi: Peki bu hafta yapılan nakiller ne zaman belli olur? Bir arkadaş soruyor da. Genişletmek için tıkla... Eğer nakili yapmışsa yarın yani cuma günü öğlen 12 1 gibi açıklanıyor sonra da aylığa geçiş yapılıyor diye biliyorum.
Bedirylm Decapat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 545 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #7 Florxsy BAN dedi: Aylığa geçti diye biliyorum hocam yanlış olmasın. Genişletmek için tıkla... Hocam pazar günü yapılan nakil aylığamı geçmiştir.
Florxsy BAN dedi: Aylığa geçti diye biliyorum hocam yanlış olmasın. Genişletmek için tıkla... Hocam pazar günü yapılan nakil aylığamı geçmiştir.
Florxsy BAN Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 1.265 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2023 #8 Bedirylm dedi: Hocam pazar günü yapılan nakil aylığamı geçmiştir. Genişletmek için tıkla... Evet.