e-Devlet nüfusa kayıtlı vukuatname nasıl alınır?

Baktın mı bilmiyorum ama

Baktın mı bilmiyorum ama.

Hocam eklemeyi unutmuşum kusura bakmayın annemin e-Devlet'i üzerinden almam lazım.

Nüfus Kayıt Örneği Belgesi Sorgulama - Türkiye.gov.tr adresini ziyaret edin. Burada Nüfus Kayıt Örneği Tipi seçeneğini "Aile" yahut "Nüfus Aile" seçip ayrıca Vukuatlı Belge (Olayları Göster) seçeneğine "Evet" seçeneğini seçebiliriz. Ancak doğrudan sadece kendinize ait vukuatlı nüfus kayıt örneği istiyorsanız kendi hesabınızla e-Devlet'e giriş yapmanız gerekir.

Nüfus Kayıt Örneği Belgesi Sorgulama - Türkiye.gov.tr adresini ziyaret edin. Burada nüfus kayıt örneği tipi seçeneğini "aile" yahut "nüfus aile" seçip ayrıca vukuatlı belge (olayları göster) seçeneğine "evet" seçeneğini seçebiliriz. Ancak doğrudan sadece kendinize ait vukuatlı nüfus kayıt örneği istiyorsanız kendi hesabınızla e-Devlet'e giriş yapmanız gerekir.

Tamamdır hocam e-Devlet hesabı alayım bugün tekrardan bir sorun ile karşılaşırsam yazarım teşekkürler.

Tamamdır hocam e-Devlet hesabı alayım bugün tekrardan bir sorun ile karşılaşırsam yazarım teşekkürler.
e-Devlet şifrenizi en yakın PTT şubesine giderek 2 TL karşılığında alabilirsiniz, eğer daha önce en az bir kez şifre aldıysanız ücret 4 TL'dir. Eğer geçmişte e-Devlet şifresi almış ve cep telefonu numaranızı ve e-posta adresinizi kaydedip doğruladıysanız "Şifremi Unuttum" butonuyla şifrenizi yenilemeniz mümkün olabilir.

Ayrıca Türkiye'deki herhangi bir bankadan (Enpara.com dahil) hesabınız ve internet bankacılığı şifreniz varsa PTT şubesine gitmenize gerek yoktur, e-Devlet'e "İnternet Bankacılığı" yöntemiyle giriş yapabilir, daha sonra e-Devlet şifrenizi oluşturabilirsiniz. Aynısı mobil imzanız yahut e-imzanız varsa veya çipli kimlik kartı, kart şifreniz ve desteklenen bir kart okuyucunuz varsa da geçerlidir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı