Y YalkinY Centipat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 165 24 Mayıs 2021 #1 Merhabalar lise 3 öğrencisiyim. Dün e devlete kaydımı gerçekleştirdim fakat öğrenci belgesi sorgula kısmına girince hiçbir şey çıkmıyor. Ne bulunamadı ne herhangi bir şey. Dosya Ekleri belge yok.PNG 42,8 KB · Görüntüleme: 2.755
Merhabalar lise 3 öğrencisiyim. Dün e devlete kaydımı gerçekleştirdim fakat öğrenci belgesi sorgula kısmına girince hiçbir şey çıkmıyor. Ne bulunamadı ne herhangi bir şey.
Çözüm EKAloji 24 Mayıs 2021 Kendi e-Devlet'iniz üzerinden kendinize öğrenci belgesi alamazsınız. Annenizin/babanızın e-Devlet'i üzerinden deneyin.
Kendi e-Devlet'iniz üzerinden kendinize öğrenci belgesi alamazsınız. Annenizin/babanızın e-Devlet'i üzerinden deneyin.
EKAloji Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 2.423 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Mayıs 2021 #2 Kendi e-Devlet'iniz üzerinden kendinize öğrenci belgesi alamazsınız. Annenizin/babanızın e-Devlet'i üzerinden deneyin. Artı 3 Eksi Çözüm
Kendi e-Devlet'iniz üzerinden kendinize öğrenci belgesi alamazsınız. Annenizin/babanızın e-Devlet'i üzerinden deneyin.
KS KS Y YalkinY Centipat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 165 24 Mayıs 2021 #3 EKAloji dedi: Kendi e-Devlet'iniz üzerinden kendinize öğrenci belgesi alamazsınız. Annenizin/babanızın e-Devlet'i üzerinden deneyin. Genişletmek için tıkla... Haydaa. Bilmiyordum deneyeceğim. Evet, velimin e-Devlet'i ile giriş yaptım ve barkotlu belgemi aldım teşekkürler. Sorun çözülmüştür. Teşekkürler... Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mayıs 2021 Artı 1 Eksi
EKAloji dedi: Kendi e-Devlet'iniz üzerinden kendinize öğrenci belgesi alamazsınız. Annenizin/babanızın e-Devlet'i üzerinden deneyin. Genişletmek için tıkla... Haydaa. Bilmiyordum deneyeceğim. Evet, velimin e-Devlet'i ile giriş yaptım ve barkotlu belgemi aldım teşekkürler. Sorun çözülmüştür. Teşekkürler...