Selam dostlar. Dayım Almanya'dan telefon gönderecek bana pasaportuna işletip. Fakat Türkiye vatandaşı değil. Alman vatandaşı.
Normalde IMEI kaydının e-Devlet üzerinden girilerek yapıldıgını biliyorum. Dayımın e-Devlet'i olmaması burada ki sorun. Telefonu kendisi değil, arkadaşı ile gönderecek Türkiye'ye, yani bana.
e-Devlet'siz kayıt mümkün mü?
Konu hakkında bilgisi olan dostlarım beni aydınlatırsa sevinirim.
Teşekkürler...
E-devlet'e kendin girip telefondaki IMEI'yi kayit ettirebilirsin, amcanin ettirmesine gerek yok. Diger turlu IMEI atma olaylari var, arastirabilirsin... E-devlet harici bir yerden IMEI kayit etmeyi denememelisin, sirf bu yuzden SIM kartim gitti kac gundur ugrasiyorum belki de telefon hasat oldu. Keske parasiyla IMEI kayit ettirseymisim diyordum.
e-Devlet'siz kayıt mümkün değil çünkü telefonu devlete tanıtıyorsun, kullandığın hat kimin adına kayıtlıysa o kişinin pasaportu olması gerekiyor o pasaportla kayıt yaptırman gerekiyor.
Hocam benım bildigim kendi üzerime kayıt etmek için yurt dışına 1 sene içerisinde çıkmak gerekiyormuş. Ben yurt dışına henüz çıkmadım. Öyle bir olay yok mu? Ben mi yanlış biliyorum?
Hocam telefonu yılbaşından önce açtırmak istiyorum, kilit nokta o benim için. Zamdan etkilenmemek adına. Yazın zaten gelecek dayım, geldiğinde hat alacağız.
e-Devlet'siz kayıt mümkün değil çünkü telefonu devlete tanıtıyorsun, kullandığın hat kimin adına kayıtlıysa o kişinin pasaportu olması gerekiyor o pasaportla kayıt yaptırman gerekiyor.
Selam dostlar. Dayım Almanya'dan telefon gönderecek bana pasaportuna işletip. Fakat Türkiye vatandaşı değil. Alman vatandaşı.
Normalde IMEI kaydının e-Devlet üzerinden girilerek yapıldıgını biliyorum. Dayımın e-Devlet'i olmaması burada ki sorun. Telefonu kendisi değil, arkadaşı ile gönderecek Türkiye'ye, yani bana.
e-Devlet'siz kayıt mümkün mü?
Konu hakkında bilgisi olan dostlarım beni aydınlatırsa sevinirim.
Teşekkürler...