e-Devlet Onaylı Sertifika ile ne yapılır?

682221

Picopat
2011'de kültür merkezinde klasik gitar kursu eğitimi almıştım. Sertifikamın olduğunu daha dün e-Devlet'ten öğrendim. Yetkinlik kısmında gözüküyor. Bu sertifikayla klasik gitar eğitimi verebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Klasik gitar eğitimi vermek zaten bir belgeye veya bölümünü okuduğun bir üniversiteye ihtiyaç duymuyor, sokakta geçen birisine gel sana gitar eğitimi vereyim diyerek de eğitim verebilirsin. Artısı ne olur dersen, "İstersen gitar dersini ben verebilirim, sertifikam da var bu konuda bilgili birisiyim" gibi bir cümle kurdurtur ve insanlarda güven yaratır belki.

Klasik gitar eğitimi vermek zaten bir belgeye veya bölümünü okuduğun bir üniversiteye ihtiyaç duymuyor, sokakta geçen birisine gel sana gitar eğitimi vereyim diyerek de eğitim verebilirsin. Artısı ne olur dersen, "İstersen gitar dersini ben verebilirim, sertifikam da var bu konuda bilgili birisiyim" gibi bir cümle kurdurtur ve insanlarda güven yaratır belki.
Açıkçası bu yeteneğim için iddialıyım. Fakat bir süredir ara verdiğimden ısınma yapmalıyım. Cevabınız için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı