e-Devlet şifresi nasıl alınır?

Eğer kendi adınıza bankaların verdiği 18 yaşından küçükler için banka hesabına sahipseniz onun ile e-Devlet'e giriş yapabilirsiniz. Giriş kısmında "internet bankacılığı" bölümü var, oradan hangi bankanın kartına sahipseniz onu seçerek o bankanın internet bankacılığı sistemine giriş yapıp, daha sonra otomatik olarak e-Devlet'e giriş yapabilirsiniz. Daha sonra e-Devlet üzerinden şifre değiştirme işlemi yaparak kendinize şifre oluşturabilirsiniz.

Teşekkürler arkadaşlar.
Eğer kendi adınıza bankaların verdiği 18 yaşından küçükler için banka hesabına sahipseniz onun ile e-Devlet'e giriş yapabilirsiniz. Giriş kısmında "internet bankacılığı" bölümü var, oradan hangi bankanın kartına sahipseniz onu seçerek o bankanın internet bankacılığı sistemine giriş yapıp, daha sonra otomatik olarak e-Devlet'e giriş yapabilirsiniz. Daha sonra e-Devlet üzerinden şifre değiştirme işlemi yaparak kendinize şifre oluşturabilirsiniz.
Vakıfbank'ın var diye hatırlıyorum varsa oradan giriş yapayım yoksa mecbur PTT.

Teşekkürler herkese. ^^

Eğer internet bankacılığı şifreniz yoksa onu da aynı şekilde internet üzerinden kolayca alabilrsiniz.
Vardı ancak unutmuştum yenilemek için kart bilgisi istiyor kredi kartımı ATM yutmuştu kayıp/çalıntı bildirmeyi unuttum hem onu bildirdim hem yeni kart başvurusu yaptım şimdi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı