P problem çözen üstad Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 354 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2021 #1 Konudan anlaşılacağı üzere nasıl şifremi bulurum?
Re Malaka Decipat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 2.204 Makaleler 17 Çözümler 5 Yer Rome 1 Aralık 2021 #2 İlk kez alacaksan PTT şubesine gitmelisin. Daha önce aldın ve mevcut şifreyi unuttu isen, şifremi unuttum diyerek belirli kimlik bilgilerini girmelisin. Bu yöntem ile şifreyi sıfırlayabilirsin.
İlk kez alacaksan PTT şubesine gitmelisin. Daha önce aldın ve mevcut şifreyi unuttu isen, şifremi unuttum diyerek belirli kimlik bilgilerini girmelisin. Bu yöntem ile şifreyi sıfırlayabilirsin.
P problem çözen üstad Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 354 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2021 #3 Re Malaka dedi: İlk kez alacaksan PTT şubesine gitmelisin. Daha önce aldın ve mevcut şifreyi unuttu isen, şifremi unuttum diyerek belirli kimlik bilgilerini girmelisin. Bu yöntem ile şifreyi sıfırlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Daha önce hiç almadım ama 2 taktiği denersem şifremi yenilebilir miyim?
Re Malaka dedi: İlk kez alacaksan PTT şubesine gitmelisin. Daha önce aldın ve mevcut şifreyi unuttu isen, şifremi unuttum diyerek belirli kimlik bilgilerini girmelisin. Bu yöntem ile şifreyi sıfırlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Daha önce hiç almadım ama 2 taktiği denersem şifremi yenilebilir miyim?
ismailYıldırım Decapat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 292 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2021 #4 İnternet bankacılığı kullanıyorsan internet bankacılığı bilgilerinle giriş yapıp yeni edevlet şifresi oluşturabilirsin.
İnternet bankacılığı kullanıyorsan internet bankacılığı bilgilerinle giriş yapıp yeni edevlet şifresi oluşturabilirsin.
P problem çözen üstad Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 354 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2021 #5 ismailYıldırım dedi: İnternet bankacılığı kullanıyorsan internet bankacılığı bilgilerinle giriş yapıp yeni e-Devlet şifresi oluşturabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yardım için sağ ol.
ismailYıldırım dedi: İnternet bankacılığı kullanıyorsan internet bankacılığı bilgilerinle giriş yapıp yeni e-Devlet şifresi oluşturabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yardım için sağ ol.