Senna Hectopat Katılım 10 Kasım 2019 Mesajlar 127 2 Kasım 2023 #1 3 gündür nakil almaya çalışıyorum, fakat her giriş yapmaya çalıştığımda böyle hata aldım. Neden böyle oluyor, bilen var mı?
3 gündür nakil almaya çalışıyorum, fakat her giriş yapmaya çalıştığımda böyle hata aldım. Neden böyle oluyor, bilen var mı?
proyic Hectopat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 612 Çözümler 12 2 Kasım 2023 #2 Senna dedi: 3 gündür nakil almaya çalışıyorum, fakat her giriş yapmaya çalıştığımda böyle hata aldım. Neden böyle oluyor, bilen var mı? Eki Görüntüle 2000548 Genişletmek için tıkla... Çalışmıyor site galiba.
Senna dedi: 3 gündür nakil almaya çalışıyorum, fakat her giriş yapmaya çalıştığımda böyle hata aldım. Neden böyle oluyor, bilen var mı? Eki Görüntüle 2000548 Genişletmek için tıkla... Çalışmıyor site galiba.
EgeStrqfes Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 902 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #3 Senna dedi: 3 gündür nakil almaya çalışıyorum, fakat her giriş yapmaya çalıştığımda böyle hata aldım. Neden böyle oluyor, bilen var mı? Eki Görüntüle 2000548 Genişletmek için tıkla... Sınav haftası diye olabilir diye düşünüyorum. Şu an nakiller kapalı, ama direkt e-devlet'e girince böyle diyorsa bir problem vardır.
Senna dedi: 3 gündür nakil almaya çalışıyorum, fakat her giriş yapmaya çalıştığımda böyle hata aldım. Neden böyle oluyor, bilen var mı? Eki Görüntüle 2000548 Genişletmek için tıkla... Sınav haftası diye olabilir diye düşünüyorum. Şu an nakiller kapalı, ama direkt e-devlet'e girince böyle diyorsa bir problem vardır.
Y yus4ff Decipat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 3.881 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri PC: HP - İntel® Core™ İ5 10500H - Nvidia Geforce MX110 2GB - İntel® 512 GB SSD - Ekipman: - Rampage SMX-R12 Hawker 4800Dpi Gaming Mouse - Razer BlackShark V2 X Oyuncu Kulaklık - Telefon: Samsung Galaxy S20FE Cloud White - 6/128GB - Snapdragon 865 - Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Kasım 2023 #4 Nakiller aylığa geçmiş olması lazım.
Senna Hectopat Katılım 10 Kasım 2019 Mesajlar 127 2 Kasım 2023 #5 EgeStrqfes dedi: Sınav haftası diye olabilir diye düşünüyorum. Şu an nakiller kapalı, ama direkt e-devlet'e girince böyle diyorsa bir problem vardır. Genişletmek için tıkla... E-Devlet'ten girince böyle oluyor.
EgeStrqfes dedi: Sınav haftası diye olabilir diye düşünüyorum. Şu an nakiller kapalı, ama direkt e-devlet'e girince böyle diyorsa bir problem vardır. Genişletmek için tıkla... E-Devlet'ten girince böyle oluyor.