hebevnejs Hectopat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 2.290 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2024 #1 Şifremi bilmediğim için şifremi unuttum seçeneğine bastım, oradan şifre gelir mi? (Yakınınızın T.C.'si kendi T.C.'niz vs.) Yazan kısımları doldurdum. Şifre almam için illa PTT'ye gitmeme gerek var mıdır acaba?
Şifremi bilmediğim için şifremi unuttum seçeneğine bastım, oradan şifre gelir mi? (Yakınınızın T.C.'si kendi T.C.'niz vs.) Yazan kısımları doldurdum. Şifre almam için illa PTT'ye gitmeme gerek var mıdır acaba?
Çözüm Destiels 26 Eylül 2024 hebevnejs dedi: Şifremi unuttum kısmından şifre alabilir miyim hocam? Genişletmek için tıkla... Ne sormak istediğiniz anlaşılmıyor. Oradan Şifre değiştirebilirsin. Şifren yoksa PTT'den alman gerek. Ekstra bilgi 16 yaş ve üstü herkes şifre alabilir.
hebevnejs dedi: Şifremi unuttum kısmından şifre alabilir miyim hocam? Genişletmek için tıkla... Ne sormak istediğiniz anlaşılmıyor. Oradan Şifre değiştirebilirsin. Şifren yoksa PTT'den alman gerek. Ekstra bilgi 16 yaş ve üstü herkes şifre alabilir.
kuşkonmaz Centipat Katılım 5 Haziran 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2024 #2 Eğer ilk defa e-Devlet'e kayıt olduysan PTT'ye gitmen gerekli. Yanına 5-10 TL al şifre için istiyorlar. Artı 0 Eksi
Eğer ilk defa e-Devlet'e kayıt olduysan PTT'ye gitmen gerekli. Yanına 5-10 TL al şifre için istiyorlar.
Destiels Picopat Katılım 5 Temmuz 2024 Mesajlar 218 Çözümler 4 26 Eylül 2024 #3 Şifremi unuttum bölümünde eğer tam yapsanız şifre sıfırlama seçeneği olacaktı. Tam yapmamışsınız. Gitmene gerek yok. Artı 0 Eksi
Şifremi unuttum bölümünde eğer tam yapsanız şifre sıfırlama seçeneği olacaktı. Tam yapmamışsınız. Gitmene gerek yok.
KS KS hebevnejs Hectopat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 2.290 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2024 #4 Destiels dedi: Şifremş unuttum bölümünde eğer tam yapsanız şifre sıfırlama seçeneği olacaktı. Tam yapmamışsınız. Gitmene gerek yok. Genişletmek için tıkla... Şifremi unuttum kısmından şifre alabilir miyim hocam ? Eğer oluyorsa bütün kısımları dolduracağım. Artı 0 Eksi
Destiels dedi: Şifremş unuttum bölümünde eğer tam yapsanız şifre sıfırlama seçeneği olacaktı. Tam yapmamışsınız. Gitmene gerek yok. Genişletmek için tıkla... Şifremi unuttum kısmından şifre alabilir miyim hocam ? Eğer oluyorsa bütün kısımları dolduracağım.
Destiels Picopat Katılım 5 Temmuz 2024 Mesajlar 218 Çözümler 4 26 Eylül 2024 #5 hebevnejs dedi: Şifremi unuttum kısmından şifre alabilir miyim hocam? Genişletmek için tıkla... Ne sormak istediğiniz anlaşılmıyor. Oradan Şifre değiştirebilirsin. Şifren yoksa PTT'den alman gerek. Ekstra bilgi 16 yaş ve üstü herkes şifre alabilir. Artı 0 Eksi Çözüm
hebevnejs dedi: Şifremi unuttum kısmından şifre alabilir miyim hocam? Genişletmek için tıkla... Ne sormak istediğiniz anlaşılmıyor. Oradan Şifre değiştirebilirsin. Şifren yoksa PTT'den alman gerek. Ekstra bilgi 16 yaş ve üstü herkes şifre alabilir.
KS KS hebevnejs Hectopat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 2.290 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2024 #6 Şifrem yok hocam, şifrem olmadığı takdirde şifremi unuttum kısmına tıklayıp yeni şifre alabilir miyim bunu sormuştum. PTT'ye gıtmeden olmuyor yani. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Eylül 2024 Artı 0 Eksi
Şifrem yok hocam, şifrem olmadığı takdirde şifremi unuttum kısmına tıklayıp yeni şifre alabilir miyim bunu sormuştum. PTT'ye gıtmeden olmuyor yani.
goktug.59 Kilopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 5.445 Makaleler 3 Çözümler 37 Yer Tekirdağ Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo LOQ 15IAX9 - RTX 4050 / 24GB RAM / i5 12450HX Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2024 #7 İlk defa açacaksanız PTT gitmeniz gerek. Artı 0 Eksi
kuşkonmaz Centipat Katılım 5 Haziran 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2024 #8 hebevnejs dedi: Şifrem yok hocam, şifrem olmadığı takdirde şifremi unuttum kısmına tıklayıp yeni şifre alabilir miyim bunu sormuştum. PTT'ye gıtmeden olmuyor yani. Genişletmek için tıkla... PTT'ye gitmen gerekli. Artı 0 Eksi
hebevnejs dedi: Şifrem yok hocam, şifrem olmadığı takdirde şifremi unuttum kısmına tıklayıp yeni şifre alabilir miyim bunu sormuştum. PTT'ye gıtmeden olmuyor yani. Genişletmek için tıkla... PTT'ye gitmen gerekli.
KS KS hebevnejs Hectopat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 2.290 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2024 #9 Anladım hocalarım sağ olun. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Eylül 2024 Artı 0 Eksi
Destiels Picopat Katılım 5 Temmuz 2024 Mesajlar 218 Çözümler 4 26 Eylül 2024 #10 hebevnejs dedi: Şifrem yok hocam, şifrem olmadığı takdirde şifremi unuttum kısmına tıklayıp yeni şifre alabilir miyim bunu sormuştum. PTT'ye gıtmeden olmuyor yani. Genişletmek için tıkla... Şifren olmadığı için PTT'ye gitmeden olmuyor. @kuşkonmaz hocam kusura bakmayın dislike atmışım özür dilerim. Artı 0 Eksi
hebevnejs dedi: Şifrem yok hocam, şifrem olmadığı takdirde şifremi unuttum kısmına tıklayıp yeni şifre alabilir miyim bunu sormuştum. PTT'ye gıtmeden olmuyor yani. Genişletmek için tıkla... Şifren olmadığı için PTT'ye gitmeden olmuyor. @kuşkonmaz hocam kusura bakmayın dislike atmışım özür dilerim.