hebevnejs Hectopat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 2.290 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2024 #1 Şifremi bilmediğim için şifremi unuttum seçeneğine bastım, oradan şifre gelir mi? (Yakınınızın T.C.'si kendi T.C.'niz vs.) Yazan kısımları doldurdum. Şifre almam için illa PTT'ye gitmeme gerek var mıdır acaba?
Şifremi bilmediğim için şifremi unuttum seçeneğine bastım, oradan şifre gelir mi? (Yakınınızın T.C.'si kendi T.C.'niz vs.) Yazan kısımları doldurdum. Şifre almam için illa PTT'ye gitmeme gerek var mıdır acaba?
Çözüm Destiels 26 Eylül 2024 hebevnejs dedi: Şifremi unuttum kısmından şifre alabilir miyim hocam? Genişletmek için tıkla... Ne sormak istediğiniz anlaşılmıyor. Oradan Şifre değiştirebilirsin. Şifren yoksa PTT'den alman gerek. Ekstra bilgi 16 yaş ve üstü herkes şifre alabilir.
hebevnejs dedi: Şifremi unuttum kısmından şifre alabilir miyim hocam? Genişletmek için tıkla... Ne sormak istediğiniz anlaşılmıyor. Oradan Şifre değiştirebilirsin. Şifren yoksa PTT'den alman gerek. Ekstra bilgi 16 yaş ve üstü herkes şifre alabilir.
kuşkonmaz Centipat Katılım 5 Haziran 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2024 #11 hebevnejs dedi: Anladım hocalarım sağ olun. Genişletmek için tıkla... 5-10 TL al yanına para istiyorlar haberin olsun. Destiels dedi: Şifren olmadığı için PTT'ye gitmeden olmuyor. @kuşkonmaz hocam kusura bakmayın dislike atmışım özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok Artı 0 Eksi
hebevnejs dedi: Anladım hocalarım sağ olun. Genişletmek için tıkla... 5-10 TL al yanına para istiyorlar haberin olsun. Destiels dedi: Şifren olmadığı için PTT'ye gitmeden olmuyor. @kuşkonmaz hocam kusura bakmayın dislike atmışım özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok