Arkadaşlar hepinize iyi Sosyaller. 2028 yılına kadar tecilim vardı fakat tecilimi bozdurdum. Kalple alakalı bir rahatsızlığım vardı. Muayene için sağlık ocağına gittim hastaneye sevketti. Sonra hastaneye gittim kalp doktoru askerliğe elverişlidir raporu verdi. Oradan tekrar sağlık kuruluna çıktım dedi ki oradaki kadın tamam elverişlidir, bizimle işin bitti askerlik şubesine git. Askerlik şubesine gittim tek hekim raporu istedi benden. Şu an onu alıp daha vermedim. Aralığa kadar yoklamanın yapılması lazımmış. Bununla alakalı 1-2 soru soracağım.
e-Devlet'imde muayene işlemleri tamamlanmadı diye gözüküyor. Hastaneye gittim kadın işlemleriniz bitti dedi, nerede yanlışlık var? Hastaneye gideli 2 hafta oldu hala muayene işlemleri tamamlanmadı yazıyor e-Devlet'te.
İkinci olarak 1.82 boy, 55 kiloyum. Bu muaf eder mi beni askerden? Ve bu boy kilo ölçümleri nerede yapılacak? Hastanede hiçbir işlem yapılmadı. Sadece kalp doktoru gördü yaparsın askerlik dedi ve gönderdi beni. Başka doktorlar görmedi. Görmesi gerekiyor muydu? Yardımınız için teşekkürler.