Çözüldü E-Devlet'te Meslek lisesi sertifikası gözükmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
12
Yer
Antalia
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 5600 / Evga Gtx 1660s / 2x8gb corsair vengeance 3200mhz / Asrock b550m-hdv
Meslek
Grafiker/Fotoğrafçı

Selamlar dostlar. Birkaç araştırma için meslek lisesinde okudugum bölümün sertifikası lazımdı. Ancak e-Devlet'te sertifikalar bölümünde sadece yeşil ay kurs sertifikam var. Meslek lisesinde okuyan arkadaşlarımdan rica etsem bu bölüme bakabilirler mi? Sizde gözüküyor mu?

Not: Lise mezuniyeti sayfasında her bilgi sorunsuz yer alıyor. Ancak sadece sertifikalar bölümünde gözükmüyor. Bildiğim üzere okuduğum bölüm burada yer alması gerekirdi.

Çözüm
Bilişim mezunuyum, bende görünmüyor.

Öyle bir belge olduğunu sanmıyorum, lise diploması teknik olarak mesleğin bilindiğine dair bir belge sayılıyor olmalı.

Buldum hocam. Daha doğrusu ablam buldu.

Meslek lisesinde okuyan arkadaşlarımdan rica etsem bu bölüme bakabilirler mi? Sizde gözüküyor mu?

Öyle bir belge olduğunu sanmıyorum, lise diploması teknik olarak mesleğin bilindiğine dair bir belge sayılıyor olmalı.

Buldum hocam. Daha doğrusu ablam buldu.

Çözüm
Sen bize sertifika demiştin de belge soruyormuşsun tam ifade edememişsin kendini ondan aklımızda bulunsun bizim de teşekkürler.

Bende yeni öğrendim hocam. Öğretmenlerimiz bize sertifika deyip durdukları için aklıma öyle yer etmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…