Selamlar dostlar. Birkaç araştırma için meslek lisesinde okudugum bölümün sertifikası lazımdı. Ancak e-Devlet'te sertifikalar bölümünde sadece yeşil ay kurs sertifikam var. Meslek lisesinde okuyan arkadaşlarımdan rica etsem bu bölüme bakabilirler mi? Sizde gözüküyor mu?
Not: Lise mezuniyeti sayfasında her bilgi sorunsuz yer alıyor. Ancak sadece sertifikalar bölümünde gözükmüyor. Bildiğim üzere okuduğum bölüm burada yer alması gerekirdi.
Bu hizmeti kullanarak Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı kurumlardan alınan Kalfalık, Ustalık, Usta Öğreticilik ve İş Yeri Açma belgenizi görüntüleyebilirsiniz.
Bu hizmeti kullanarak, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı özel öğretim kurumlarından aldığınız ve halen geçerli olan kurs bitirme belgelerinizi barkodlu olarak sorgulayabilirsiniz.
Bu hizmeti kullanarak, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı özel öğretim kurumlarından aldığınız ve halen geçerli olan kurs bitirme belgelerinizi barkodlu olarak sorgulayabilirsiniz.
Bu hizmeti kullanarak Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı kurumlardan alınan Kalfalık, Ustalık, Usta Öğreticilik ve İş Yeri Açma belgenizi görüntüleyebilirsiniz.