wollians Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Diğer 10 Mayıs 2023 #1 Merhaba. Birkaç günden beri e-Devlet üzerinden nakil yapıyorum ama e-Okul'da görünmüyor neden acaba bilen var mı? (İmam hatip lisesinden meslek lisesine.)
Merhaba. Birkaç günden beri e-Devlet üzerinden nakil yapıyorum ama e-Okul'da görünmüyor neden acaba bilen var mı? (İmam hatip lisesinden meslek lisesine.)
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 10 Mayıs 2023 #2 E-devlette (velinizinki olmalı) nakil işleminin onaylandığı ibaresi çıkıyor mu?
wollians Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Diğer 10 Mayıs 2023 #3 Aurora1 dedi: e-Devlet'te (velinizinki olmalı) nakil işleminin onaylandığı ibaresi çıkıyor mu? Genişletmek için tıkla... Ona nasıl bakabilirim?
Aurora1 dedi: e-Devlet'te (velinizinki olmalı) nakil işleminin onaylandığı ibaresi çıkıyor mu? Genişletmek için tıkla... Ona nasıl bakabilirim?
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 10 Mayıs 2023 #4 wollians dedi: Ona nasıl bakabilirim? Genişletmek için tıkla... İşlemi yaptıktan sonra üstte bir değişiklik olması lazım. İşlem onaylandı/başvuru şu hatadan dolayı yapılamamaktadır vs. diye.
wollians dedi: Ona nasıl bakabilirim? Genişletmek için tıkla... İşlemi yaptıktan sonra üstte bir değişiklik olması lazım. İşlem onaylandı/başvuru şu hatadan dolayı yapılamamaktadır vs. diye.
wollians Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Diğer 10 Mayıs 2023 #5 Aurora1 dedi: İşlemi yaptıktan sonra üstte bir değişiklik olması lazım. İşlem onaylandı/başvuru şu hatadan dolayı yapılamamaktadır vs. diye. ❤ Genişletmek için tıkla... Ortaogretim kurumları yönetmeligi 37. madde (1-ç-3, 2-b-3)göre nakil başvurusu yapılamaz. Yazıyor yeni gördüm bu maddeyi biliyorsanız yazabilir misiniz?
Aurora1 dedi: İşlemi yaptıktan sonra üstte bir değişiklik olması lazım. İşlem onaylandı/başvuru şu hatadan dolayı yapılamamaktadır vs. diye. ❤ Genişletmek için tıkla... Ortaogretim kurumları yönetmeligi 37. madde (1-ç-3, 2-b-3)göre nakil başvurusu yapılamaz. Yazıyor yeni gördüm bu maddeyi biliyorsanız yazabilir misiniz?
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 10 Mayıs 2023 #6 wollians dedi: Ortaogretim kurumları yönetmeligi 37. madde (1-ç-3, 2-b-3)göre nakil başvurusu yapılamaz. Yazıyor yeni gördüm bu maddeyi biliyorsanız yazabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kaçıncı sınıfsın bilmiyorum ama büyük ihtimal buradaki şartlardan birini sağlamıyorsun. Bu videoyu izleyerek sebebine dair daha iyi fikir sahibi olabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
wollians dedi: Ortaogretim kurumları yönetmeligi 37. madde (1-ç-3, 2-b-3)göre nakil başvurusu yapılamaz. Yazıyor yeni gördüm bu maddeyi biliyorsanız yazabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kaçıncı sınıfsın bilmiyorum ama büyük ihtimal buradaki şartlardan birini sağlamıyorsun. Bu videoyu izleyerek sebebine dair daha iyi fikir sahibi olabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
wollians Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Diğer 10 Mayıs 2023 #7 Aurora1 dedi: Eki Görüntüle 1774137 Kaçıncı sınıfsın bilmiyorum ama büyük ihtimal buradaki şartlardan birini sağlamıyorsun. Bu videoyu izleyerek sebebine dair daha iyi fikir sahibi olabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yardımcı oldugunuz için sağ olun.
Aurora1 dedi: Eki Görüntüle 1774137 Kaçıncı sınıfsın bilmiyorum ama büyük ihtimal buradaki şartlardan birini sağlamıyorsun. Bu videoyu izleyerek sebebine dair daha iyi fikir sahibi olabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yardımcı oldugunuz için sağ olun.
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 10 Mayıs 2023 #8 wollians dedi: Yardımcı oldugunuz için sağ olun. Genişletmek için tıkla... Rica ederim iyi akşamlar. Umarım güzel bir sonuç alırsın her iki durumda veya olası başka bir durumda.
wollians dedi: Yardımcı oldugunuz için sağ olun. Genişletmek için tıkla... Rica ederim iyi akşamlar. Umarım güzel bir sonuç alırsın her iki durumda veya olası başka bir durumda.