Hockenheim Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 3.063 Çözümler 10 25 Temmuz 2022 #1 Dostlar ben resimdeki gibi doldurdum. Bu alttaki nakil gidebilir kısmın işaretlemem lazım mı? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2022
Pigeon Lord Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.045 Çözümler 4 Yer Avrupa Yakası / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2022 #2 İşaretlemeden basmayı dene istersen, seçenek işaretlenmelidir diyicek aynı şey demek gibi; nakil başvurusu yaptığımı ve sonuçlarını onaylıyorum. Alıntı: Konu.
İşaretlemeden basmayı dene istersen, seçenek işaretlenmelidir diyicek aynı şey demek gibi; nakil başvurusu yaptığımı ve sonuçlarını onaylıyorum. Alıntı: Konu.
Hockenheim Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 3.063 Çözümler 10 25 Temmuz 2022 #3 Pigeon Lord dedi: İşaretlemeden basmayı dene istersen, seçenek işaretlenmelidir diyicek aynı şey demek gibi; nakil başvurusu yaptığımı ve sonuçlarını onaylıyorum. Alıntı: Konu. Genişletmek için tıkla... Sanırım işaretlemeliyim 5 dakikadır cümleyi anlayamadım.
Pigeon Lord dedi: İşaretlemeden basmayı dene istersen, seçenek işaretlenmelidir diyicek aynı şey demek gibi; nakil başvurusu yaptığımı ve sonuçlarını onaylıyorum. Alıntı: Konu. Genişletmek için tıkla... Sanırım işaretlemeliyim 5 dakikadır cümleyi anlayamadım.
Pigeon Lord Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.045 Çözümler 4 Yer Avrupa Yakası / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2022 #4 Hockenheim dedi: Sanırım işaretlemeliyim 5 dakikadır cümleyi anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Benim de anladığım kadarıyla; Cocuğum nakil gitmesine izin veriyorum. şeklinde. Hayırlı olsun efendim.
Hockenheim dedi: Sanırım işaretlemeliyim 5 dakikadır cümleyi anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Benim de anladığım kadarıyla; Cocuğum nakil gitmesine izin veriyorum. şeklinde. Hayırlı olsun efendim.