E-devlet'ten nasıl nakil aldırılır?

Voxi12

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar, başvurumu kaydettim. Şimdi ne yapacağım? Birisi, “mevcut okuluna onaylatman gerekir” falan diyor, aklım iyice karıştı.

Ben e-devletten nakil başvurumu yaptıktan sonra idarenin yanına gidip haber vermiştim. "Biz zaten biliyoruz bizlik bir şey yok ama karşı okulun kabul etmesi gerekiyor" demişti.
Yani mevcut okulunun yapması gereken bir şey yok. Nakil olmak istediğin okul kabul etmeli. Sadece sonucu beklemek kalıyor sana.

Hocam peki evimin yanındaki okulmu sizce yoksa uzaktaki bir okulmu motor ile gideceğim sadece fark bu.

Nakil başvurusu yaptıktan sonra bekleyeceksiniz onaylandıktan sonra okula gidip kayıt yaptırmanız gerekebilir.

Hocam peki evimin yanındaki okulmu sizce yoksa uzaktaki bir okulmu motor ile gideceğim sadece fark bu.
Hocam uzaktaki okul dediğiniz ne kadar uzak. Kayıt alanınızda ise ve okulu beğeniyorsanız tabii başvurun. Eğer kayıt alanında değilse yerleşemeyebiliyorsunuz. Ayrıca kayıt alanında olduğunu varsayarak hangi okul daha iyiyse ona gidin, arkadaşlarınız hangisinde ise vs. Kendine göre seçmen lazım okulu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…