EmirElibol Hectopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 8 20 Temmuz 2023 #11 Bayram Tempest dedi: Sabahtan beri giremiyorum. Akrabalar çok fena darlıyor, ben zaten gerginim... Parayı sömürüyorlar ama yeterli güçte sunucu kullanmıyorlar. Genişletmek için tıkla... Hiçbirini aramadım sonucumu görene kadar hiç var olmamış gibi davranacağım öneririm.
Bayram Tempest dedi: Sabahtan beri giremiyorum. Akrabalar çok fena darlıyor, ben zaten gerginim... Parayı sömürüyorlar ama yeterli güçte sunucu kullanmıyorlar. Genişletmek için tıkla... Hiçbirini aramadım sonucumu görene kadar hiç var olmamış gibi davranacağım öneririm.
Bayram Tempest Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Çözüme Giden Yol Tux Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 6.104 Makaleler 39 Çözümler 271 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #12 EmirElibol dedi: Hiçbirini aramadım sonucumu görene kadar hiç var olmamış gibi davranacağım öneririm. Genişletmek için tıkla... Onlar arıyor hatta daha kötüsü direkt kapıma dayanıyorlar.
EmirElibol dedi: Hiçbirini aramadım sonucumu görene kadar hiç var olmamış gibi davranacağım öneririm. Genişletmek için tıkla... Onlar arıyor hatta daha kötüsü direkt kapıma dayanıyorlar.
S Sammmet Picopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 65 Çözümler 1 20 Temmuz 2023 #13 Arkadaşlar bizim bu halimiz ne olacak böyle?
EmirElibol Hectopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 8 20 Temmuz 2023 #14 Bayram Tempest dedi: Onlar arıyor hatta daha kötüsü direkt kapıma dayanıyorlar. Genişletmek için tıkla... Bu sıcakta iyi cesaret ben koltuktan kalkamıyorum. Sammmet dedi: Arkadaşlar bizim bu halimiz ne olacak böyle? Genişletmek için tıkla... Nasipte varsa...
Bayram Tempest dedi: Onlar arıyor hatta daha kötüsü direkt kapıma dayanıyorlar. Genişletmek için tıkla... Bu sıcakta iyi cesaret ben koltuktan kalkamıyorum. Sammmet dedi: Arkadaşlar bizim bu halimiz ne olacak böyle? Genişletmek için tıkla... Nasipte varsa...
Bayram Tempest Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Çözüme Giden Yol Tux Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 6.104 Makaleler 39 Çözümler 271 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #15 EmirElibol dedi: Bu sıcakta iyi cesaret ben koltuktan kalkamıyorum. Genişletmek için tıkla... Adana'da yaşıyorum bir de siz düşünün.
EmirElibol dedi: Bu sıcakta iyi cesaret ben koltuktan kalkamıyorum. Genişletmek için tıkla... Adana'da yaşıyorum bir de siz düşünün.
S Sammmet Picopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 65 Çözümler 1 20 Temmuz 2023 #16 Arkadaşlar girip yaptım, ölücem galiba.
Bayram Tempest Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Çözüme Giden Yol Tux Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 6.104 Makaleler 39 Çözümler 271 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #17 Sammmet dedi: Arkadaşlar girip yaptım, ölücem galiba. Genişletmek için tıkla... Umarım güzeldir sıralamanız hocam.
Sammmet dedi: Arkadaşlar girip yaptım, ölücem galiba. Genişletmek için tıkla... Umarım güzeldir sıralamanız hocam.
S Sammmet Picopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 65 Çözümler 1 20 Temmuz 2023 #18 Bayram Tempest dedi: Umarım güzeldir sıralamanız hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam o kadar efsaneymiş ki devletimiz bana ikinci bir hakkı vermiş, mezuna kalma diye bir şeymiş.
Bayram Tempest dedi: Umarım güzeldir sıralamanız hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam o kadar efsaneymiş ki devletimiz bana ikinci bir hakkı vermiş, mezuna kalma diye bir şeymiş.
TheWind Hectopat Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 241 20 Temmuz 2023 #19 Beklemekten başka çare yok gibi.
Bayram Tempest Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Çözüme Giden Yol Tux Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 6.104 Makaleler 39 Çözümler 271 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #20 Sammmet dedi: Hocam o kadar efsaneymiş ki devletimiz bana ikinci bir hakkı vermiş, mezuna kalma diye bir şeymiş. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun hocam.
Sammmet dedi: Hocam o kadar efsaneymiş ki devletimiz bana ikinci bir hakkı vermiş, mezuna kalma diye bir şeymiş. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun hocam.