E e e e e şarkı | Gesaffelstein OPR

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleme:
Hızlı dediysem böyle diptis diptis diye kopmalik bir şarkı degildi. Su an zihnimin içinde calan kismi da unuttum. Bu sefer onu hatırlamaya calisicam.
Melodiyi unuttum ama surekli e a falan demiyordu. Bir yerde deyip sonra elektronik mi yoksa muzik aletleri mi diyim onlar giriyordu sarkiya.

Azıcık hatırladığım yeri unuttum onu hatırlamayı bekliyorum. Ama kesin hatirladigim soz yoktu şarkıda. Bassli da degildi galiba.

Bu olabilirmi [emoji16]
Nakarat dediğin gibi.

Genius

Neyse artık aramayi bıraktım. Bir gün karşıma çıkar elbet. Yardimci olan arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım
------------
Şarkıyı buldum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…