E-fatura görüntüleme

kiyaz

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar 1.5 sene önce 2. el monitör almıştım ve şu an bozuldu garantisi devam ediyor, fakat aldığım kişi bana faturayı belirli yerleri blurlayarak atmış. Alınan yerin vkn, fatura no ve ödenen hizmet tutarı gözüküyor ve sorgulama yaptığımda faturanın doğruluğuna kavuşuyorum. Bu bilgilerle fatura kabul olur mu ya da bu bilgiler ile faturayı Full şekilde görüntüleyebilir miyim?

Sorun olmaz hocam. Garanti sorgulamasını ürünün seri numarası ile yapıyorlar.

Fakat aklınızda bulunsun, iade yapılacak olursa para ilk satın alan kişinin hesabına yatabilir.

Sorun olmaz hocam. Garanti sorgulamasını ürünün seri numarası ile yapıyorlar.

Fakat aklınızda bulunsun, iade yapılacak olursa para ilk satın alan kişinin hesabına yatabilir.

İlk satın alan kişi Amerika'ya temelli yerleşmiş .seri numarası dediğiniz fatura no su mu?

İlk satın alan kişi Amerika'ya temelli yerleşmiş .seri numarası dediğiniz fatura no su mu?

Ürünün seri numarası. Monitör üzerinde etiket-barkod altında yazar. Yazmıyorsa kutusunda yazar, o da yoksa monitör ayarlarından erişirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…