peş2 Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 337 Çözümler 2 Yer Sivas 24 Eylül 2023 #1 Nike mağazasından ürün aldım e fatura olarak gönderdiler ama kaybettim e faturayı nasıl bulabilirim?
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.611 Makaleler 21 Çözümler 97 24 Eylül 2023 #2 Tekrar iste.
batuhandumpas Decapat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 353 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2023 #3 E-postaya gelebiliyor bir bakın isterseniz.
peş2 Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 337 Çözümler 2 Yer Sivas 24 Eylül 2023 #4 batuhandumpas dedi: E-postaya gelebiliyor bir bakın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Telefon numarasına geliyor hocam.
batuhandumpas dedi: E-postaya gelebiliyor bir bakın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Telefon numarasına geliyor hocam.
Sparkyy Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.555 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2023 #5 peş2 dedi: Nike mağazasından ürün aldım e fatura olarak gönderdiler ama kaybettim e faturayı nasıl bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Mail olarak mı geldi? Silinen mailler 30 gün kaybolmuyor sanırım. Maille gelmişse silinen maillere bakabilirsiniz.
peş2 dedi: Nike mağazasından ürün aldım e fatura olarak gönderdiler ama kaybettim e faturayı nasıl bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Mail olarak mı geldi? Silinen mailler 30 gün kaybolmuyor sanırım. Maille gelmişse silinen maillere bakabilirsiniz.
peş2 Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 337 Çözümler 2 Yer Sivas 24 Eylül 2023 #6 Sparkyy dedi: Mail olarak mı geldi? Silinen mailler 30 gün kaybolmuyor sanırım. Maille gelmişse silinen maillere bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aradan 1 seneye yakın süre geçti ve mağazadan aldığım için telefon numarasına gelmişti.
Sparkyy dedi: Mail olarak mı geldi? Silinen mailler 30 gün kaybolmuyor sanırım. Maille gelmişse silinen maillere bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aradan 1 seneye yakın süre geçti ve mağazadan aldığım için telefon numarasına gelmişti.
Sparkyy Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.555 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2023 #7 peş2 dedi: Aradan 1 seneye yakın süre geçti ve mağazadan aldığım için telefon numarasına gelmişti. Genişletmek için tıkla... Hm yakın tarih sanmıştım.
peş2 dedi: Aradan 1 seneye yakın süre geçti ve mağazadan aldığım için telefon numarasına gelmişti. Genişletmek için tıkla... Hm yakın tarih sanmıştım.
peş2 Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 337 Çözümler 2 Yer Sivas 24 Eylül 2023 #8 Sparkyy dedi: HM yakın tarih sanmıştım. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir yol izlemeliyim.
Sparkyy Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.555 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2023 #9 peş2 dedi: Nasıl bir yol izlemeliyim. Genişletmek için tıkla... Aklıma bir fikir gelmedi cidden, ama müşteri hizmetlerini aramayı deneyebilirsiniz bence.
peş2 dedi: Nasıl bir yol izlemeliyim. Genişletmek için tıkla... Aklıma bir fikir gelmedi cidden, ama müşteri hizmetlerini aramayı deneyebilirsiniz bence.
5 519928 Kilopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 4.078 Çözümler 152 24 Eylül 2023 #10 Bu şeylerde pek bilgim yok ama belki kayıt gibi bir şey vardır, müşteri hizmetlerini arayıp telefon numaranızına atılan e-faturayı tekrar atmalarını isteyebilirsin.
Bu şeylerde pek bilgim yok ama belki kayıt gibi bir şey vardır, müşteri hizmetlerini arayıp telefon numaranızına atılan e-faturayı tekrar atmalarını isteyebilirsin.