E football 2023'te adam nasıl yükseltilir?

İsmailerg

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba e Football'a yeni başladık.

Bizim elemanlar top görünce kaçıyor omuz yiyince düşüyor diğer adamların elemanları sanarsın hormonlu düşmek nedir bilmiyorlar. Topun üzerine gavur varmış gibi koşuyorlar. Anlamadım, nerede hata ettik?

Son düzenleyen: Moderatör:
takım oyun tarzı yüksek,adamların iyi. sorun sende

Fiziğini güçlendirdiğiniz oyuncular ikili mücadelelerde daha güçlü olur. Örneğin Pogba'nın fiziği güçlü kolay kolay omuz yiyince düşmez.
Genel olarak ise doğru yerde kesinlikle L2 top korumayı kullanmanız lazım. Top koruma hayat kurtarır.

İfadeler: R6n
Oynamayı bilmiyorsun.
Yeni başladık oyuna bence normal bilmemem

takım oyun tarzı yüksek,adamların iyi. sorun sende
Valla bizim oyuncular toptan kaçıyor her kapışmada düşüyorlar çocuk bu kadar düşmüyor kontrollere de pek alışamadım çalım kısmında iki joysticki kullanarak bir şeyler yaptırıyor da bir şey anlamadım video da yok pek e football 2023 ile alakalı hep transfer çekmişler

Oyun zaten berbat, bence oynamayın. Ya PES 2021 falan oynayın ya da FIFA serisi.

eFootball aşırı derece çalıma dayalı bir oyun değil. Çalımlayarak karşı takımı ipe dizip, gol atmak nadir görülür; normal şartlarda da nadir gördüğümüz gibi. Bu arada çalımları çalışabilmek için ayarlar kısmından serbest antremana girebilirsiniz orada antreman yaparken aynı zamanda tüm kontrolleri ekranın sol üstünde görebilirsiniz.

Şu an için sadece rüya takım modu aktif olduğundan karşınıza sizden daha güçlü rakipler geldiğince oyuncularınızın onlar ile ikili mücadeleleri kazanamaması çok doğal. Biraz daha pasa, kontra atağa yatkın oynamanız lazım (takım oyun tarzı ve diziliş de buna uygun olmalı).

Oyun zaten berbat, bence oynamayın. Ya PES 2021 falan oynayın ya da FIFA serisi.
Katılmıyorum FIFA 22'ye de PES 21'e de sahibim. Oynanış olarak en gerçekçi ve rahat deneyimi sunan oyun şu an için eFootball 23. FIFA yıllardır oyuncularına arcade langırt oynatıyor...

46 yaşında OS %300 Hızlı kontratak 80 seviyesinde bir menajer satın aldım.
Kadro böyle oldu şimdilik. İyi midir?

Eki Görüntüle 150961746 yaşında OS %300 Hızlı kontratak 80 seviyesinde bir menajer satın aldım.
Kadro böyle oldu şimdilik. İyi midir?
Takımım kısmından kadronuzdaki oyunculara antreman yaptırmanız lazım, antreman hakkınız yoksa oyuncular maçlarda oynadıkça da seviyeleri gelişir. Seviyeler geliştikçe oyunculara yetenek puanı gibi bir puan atanıyor ve o puan ile oyuncuları geliştirebiliyorsunuz.
Geliştirme kısmında iki seçenek var bunlardan biri oyuncu özelliklerini geliştirme diğeri ise oyuncunun oyun tarzı özelliklerini geliştirme. Kadronuzda bulunan oyuncuların oyun tarzı özelliklerini kontra atağa uygun olarak geliştirirseniz (şu an menajer açısından kontra atak seçili olduğu için) "takım oyun tarzı seviyesi" artar bu da oyun planı içinde ek olarak puan kazanmalarına ve güçlenmelerine yarar.
Benim tavsiyem hem topa sahip olma hem de kontra atak oyun tarzı seviyelerini geliştirmeniz ki ileride topa sahip olma ile daha pasa dayalı oyunlar da kurabilin.
Herhangi bir oyuncunun tüm seviyeleri atladıktan sonra artık yetenek puanı kazanmadığını ve gelişimi tamamlanmış oyuncuların yetenek puanlarını sıfırlayıp tekrardan dizilim yapamayacağınızı unutmayın yani x futbolcusuna herhangi bir oyun tarzı geliştirmesi eklemeden tüm yetenek puanları ile sadece özelliklerini geliştirirseniz takımın genel oyun tarzı seviyesinde düşüşe sebep olur lakin oyuncu üzerinde tekrardan bir değişim yapamazsınız.
Özetlemek gerekirse oyuncuları kontra atağa göre eğitip "takım oyun tarzı seviyesi" kısmını 95+ yaptığınızda daha iyi olacaktır.

Normalde biz top çevirme oyunu kadrosu kurmuştuk oyuncuları da ona göre yükselttik ilk görüntüde de takım oyun tarzı 95. Ama bizim şikayetlendiğimiz kısım bizim adamlar top gördü mü kaçıyor pas atıyoruz topun üstünden atlıyor birebir çarpışmada tokat yemiş gibi yere yapışıyorlar rakiplerin adamları direk gibi yıkılmıyorlar koskoca haaland toptan kaçıyor biz mi oynamayı beceremedik yoksa kadro ile geliştirme ile ilgili bi hata mı yaptık bilemedim. pas atma şut çekme aşırtma vb. vb. biliyoz da oyunda çok fazla kombinasyon var.
Benim futbol bilgim de çok yok ilgisizim normalde ama zevkli geliyor oyunu deniyorum. Top çevirme oyununun açıklamasını okuyunca kısa paslar etkili olur diyor da rakibin bir baskısı var topların üzerine gavur varmış gibi koşuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…