E-Game shop güvenilir mi?

Ben yaklaşık 1 sene önce buranın Hepsiburada mağazasından HyperX Cloud 2 ve Gamepower Phoenix maouse almıştım herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Aldığım gün kargoya vermişlerdi ürünleri.

Ben yaklaşık 1 sene önce buranın Hepsiburada mağazasından HyperX Cloud 2 ve Gamepower Phoenix maouse almıştım herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Aldığım gün kargoya vermişlerdi ürünleri.
Piyasanın 200 250tl altında satıyor bu kulaklığı nedense ve şikayetlerde mart ayında gelmiyor fln dolandırıcı felan yazmışlar çok kararsız kaldım acaba yakın zamanda birşey alan varmı burdan

En son alış veriş yaptığımın üzerinden 1 yıl geçti benim. Son durumu için bir şey diyemeyeceğim. Bende zamanında Cloud 2'yi 310 TL'ye almıştım oradan.

En son alış veriş yaptığımın üzerinden 1 yıl geçti benim. Son durumu için bir şey diyemeyeceğim. Bende zamanında Cloud 2'yi 310 TL'ye almıştım oradan.
İnstagramda açıklamada bir süre alışveriş kapalıdır lütfen satın almayın felan yazmışlar nedense

Bence o zaman hiç bulaşma belliki bir sıkıntı var. Paranla rezil olmaya hiç gerek yok. Bütçen yetmiyorsa başka kulaklıkta bakabilirsin bence.

400 450tl bandında CS:GO için iyi bir kulaklık alabilirmiyim peki malum dolar uçtu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…