E-GPU GTX 1060 Aygıt Yöneticisinde Ünlem Sorunu

KaBooMmm

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta gördüğünüz kartı yeni satın aldım. Lenovo G510 laptop kullanıcısıyım. External Gpu Dock kullanarak bu kartı laptopuma bağladım. ASUS'un sitesinden sunulan VGA sürücüler sürümleri 372.70. Bu sürücüyü yüklediğimde herhangi bir sıkıntı olmuyor. Kart normal çalışması gerektiği gibi çalışıyor herhangi bir performans problemi yaşamıyorum. Gel gelelim şuan güncel driver 385.41 ve ben herhangi bir update etme girişiminde bulunduğumda kart bilgisayar tarafından tanınmamaya başlıyor. Aygıt yöneticisinde sarı ünlem işareti beliriyor. Masaüstünde sağ tık yaptığımda Nvidia denetim masası göremez oluyorum. Son sürüm dışında da bir kaç sürüm denedim . ASUS'un verdiği sürüm dışında çalışan bulamadım. Fakat internette baktığımında benim kartımdan kullanan ve son sürümü güncel olarak kullanan bir çok insan varmış. Bende en son çareyi burada arıyorum. Bazı oyunlar inat ile güncel sürüm istiyorlar kaldı ki bende bir kullanıcı olarak en güncel halinde olmasını isterim. Laptopun yerleşik ekranı ve ayrıca bir monitor daha kullanıyorum. Yerleşik ekran Intel HD 4600 den besleniyor harici monitor ise Nvidia'yı kullanıyor. Ne zaman ki sürüm değişikliği oluyor o zaman harici monitorün sinyali kesiliyor. Tekrar 372.70 yükleyinceye kadar da sinyal alamıyorum yada bu çalışan bir sürüm olmadığından dolayı fakat ben çalışan farklı bir sürüm bulamadım en azından kendi adıma. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

DDU ile temiz kurulum yapmayı denedim.

Nvidia'nın sürücü kurulumundan özel kurulum ve temiz kurulum tercihlerini denedim.
Sadece sürücü paketini seçip güncellemeyi denedim.

Bazı yerlerde sormuşlar onuda belirtiyim Win10 64 bit kullanıyorum. Son güncellemeleri yapılmış bir halde.

Sistem hakkında da Intel 4200m 12 Gb ram 500Gb hdd win 10 Pro 1703 15063.608

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı