SDemir Kilopat Katılım 19 Şubat 2015 Mesajlar 617 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2020 #1 Yeni aldığım GTX 1660 Super Ekran kartım için uygun Güç kaynağı alacağım. Önerebileceğiniz uygun markalar nelerdir?
Yeni aldığım GTX 1660 Super Ekran kartım için uygun Güç kaynağı alacağım. Önerebileceğiniz uygun markalar nelerdir?
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 14 Aralık 2020 #2 FSP Hydro K 500W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz FSP Hydro K 500W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 500W Power Supply özelliklerini incele, 1.194,89 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Aerocool VX Plus AE-VXP400 Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Aerocool VX Plus AE-VXP400 Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Bütçeniz nedir?
FSP Hydro K 500W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz FSP Hydro K 500W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 500W Power Supply özelliklerini incele, 1.194,89 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Aerocool VX Plus AE-VXP400 Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Aerocool VX Plus AE-VXP400 Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Bütçeniz nedir?
Furkan Konca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.038 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik ve Elektronik 14 Aralık 2020 #3 Hocam iyi ki Bilgisayar'a bağlamamışınız o PSU'yu. Güzelim ekran kartı gidebilirdi.
syichlee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 1.659 Çözümler 3 Yer Ankara 14 Aralık 2020 #4 Aerocool VX Plus AE-VXP400 Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Aerocool VX Plus AE-VXP400 Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com 400 Watt yeter gibi geliyor bana bu işinizi görecektir.
Aerocool VX Plus AE-VXP400 Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Aerocool VX Plus AE-VXP400 Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com 400 Watt yeter gibi geliyor bana bu işinizi görecektir.
SDemir Kilopat Katılım 19 Şubat 2015 Mesajlar 617 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2020 #5 Furkan Konca dedi: Hocam iyi ki Bilgisayar'a bağlamamışınız o PSU'yu. Güzelim ekran kartı gidebilirdi. Genişletmek için tıkla... Sormayın, geri dönüşü olmayan sonuçlar doğabilirdi iyi ki boşta iken test ettim.
Furkan Konca dedi: Hocam iyi ki Bilgisayar'a bağlamamışınız o PSU'yu. Güzelim ekran kartı gidebilirdi. Genişletmek için tıkla... Sormayın, geri dönüşü olmayan sonuçlar doğabilirdi iyi ki boşta iken test ettim.